19.3.2011

Hampaat vaihtuu / teeth are missing

Huomasin tänään, että Piraijan suusta on tippunut ensimmäiset hampaat. Sekä ylä- että alaleuasta puuttuu yhdet hampaat, mihin lie jääneet.. Jospa nuo kaikki hampaat lähtisikin yhdellä kertaa? :D
Yolan kanssa on jatkettu samojen juttujen naksuttelua ja ruokakupin kanssa otetaan istumista. Se malttaa jo hetken odottaa ennenkuin vapautan sen kupille.

Viikko sitten käytiin ensimmäistä kertaa Sporttikoirahallilla tutustumassa siihen ympäristöön. Hienosti neiti sielläkin oli :) Meillä ei ollut tarkoituksena vielä tehdä yhtään mitään, kunhan tutustutaan ympäristöön ja leikitään. Mukana oli siis nameja ja narupallo. Vähän epäilin keskittymiskykyä tuohon narupallolla leikkimiseen, mutta Yola yllätti positiivisesti :) Jospa huomenna ottaisi ensimmäistä kertaa putkea hallilla pariin otteeseen. Huomiselle ohjelmassa on myös käynti KKKn agilitykisoissa omalla hallilla.

Idan kanssa käytiin vaihteeksi eläinlääkärissä ja takana on myös 2 käyntiä fyssalla. Polvi on edelleen kasassa, mutta löysä. Nyt odotetaan ja toivotaan, että se tiivistyisi tässä kuntoutuksen myötä. Jos ei, sitten en tiedä mitä tehdä.. Ida on vähän Neiti tuolla Riinan käsittelyssä. Sen mielestä siltä vähintään yritetään katkaista selkä ja jalat. Kun tästä käsittelystä pääsee pois, on luvassa yritys hukuttaa pieni noutaja vesialtaassa. Lopulta kun käsittely on ohi, on neiti erittäin tyytyväinen itseensä ja nauraa vaan :D

Aijoo ja Yola on saanut nyt myös tehosteetkin ensimmäisiin rokotuksiinsa.



Yola has lost first teeth, couple is missing. I think she should drop all her teeth at the same time :D Last weekend we were visiting our agility hall (Sporttikoirahalli) and getting to use to that place. Everything went really well and she was very focused to play with me, I was little bit surprised :) Tomorrow we are going to visit agility competition again.

Ida have had couple visits to the physiotherapist. She is a little bit drama queen ;) She thinks we are split her back or her legs or at least trying to drown her :D After all that she is very happy and proud of hershelf..




1 kommentti: