23.1.2012

Treeni hehkutusta :)

Tänään oltiin pitkästä aikaa Oreniuksen Juhan treeneissä Yolan kanssa ja oli kyllä varsin hyvän mielen treenit. Yolan kanssa on ollut ongelmana tuo irtoaminen ja estehakuisuus. Se on vaan pomppinut mun käteen kiinni eikä katsonut yh-tään esteitä mihin oli menossa! Jokunen kerta on nyt tehty niin, että palkka tulee apuohjaajalta tai sitten se on esteiden takana valmiina odottamassa. Tämä on toiminut varsin hienosti ja tänään Yola muisti taas vähän katsella jo eteenpäinkin ja haki esteille, vaikka välissä ehti myös katsomaan missä mie tulen :D

Valssit toimi varsin näppärästi, ihan kuin pieni paimen olisi kolikon päällä kääntynyt. Mahtavaa! Puomiakin päästiin jo radan osana tekemään, mutta ihan ei vielä Yola ole valmis. Täytyy treenata siis lisää. 

Juhakin sitä vähän kehui :) Sen mielestä Y on hyvin ohjaajafokusoitunut, mutta silti tekee hyvällä draivilla töitä. Todennäköisestikin pitkän rallattelu suoran jälkeen se on vielä helppo saada takaisin 'käteen' ja ohjattua lähelle. Pitää vaan tehdä työtä vielä tuon irtoamisen kanssa ja muutenkin, mutta valoa on näkyvissä tunnelin päässä :)

Mahtavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti