18.9.2012

Kisoja ja treenejä jälleen kerran :)

Alkaa käydä vähän tylsäksi tämä blogi, kun kaikki otsikot on luokkaa 'kisoja ja treeniä' :D No elämä on...

Käytiin menneenä viikonloppuna pinkomassa Yolan kanssa 3 rataa Janakkalassa, 2 agility ja 1 hyppis. Tuloksena yllätys yllätys 3 x HYL :D Kaikki kolme rataa oli aikalailla suoraa tykitystä ja kierrokset taas nousi vähän turhan ylös. Positiivista kuitenkin se, ettei riman alituksia tullut yhtään, esteen kiertoja kyllä kun näköjään alkaa neiti vähän herkemmin lukemaan allekirjoittaneen kroppaa ja ties minne huitovia raajoja :P Lisäksi se lukitsi putket ihan tosi kaukaa ja Yolan pystyi lähettämään niihin kaukaakin. Kontaktit olivat myöskin hyvät, samoin keppien lähetykset. Eli paljon hyvää, mutta se kokonaisuus ei tuommoisilla radoilla kestä kasassa. Itse olen vielä vähän flunssainen joten oma juoksukaan ei oikein kulkenut toivotulla tavalla.

Eilen meni sitten Juhankin treenit ihan päin peetä, tuntuu ettei siellä tällä hetkellä onnistu mikään :( Ongelmia oli muurin kanssa, Yola vauhdin kasvaessa ei katso enää yhtään sitä hyppyä, vaan rysäyttää sekaan niin että palikat vaan lentelee. Se ei myöskään muurille kokoa yhtään, vaan vetäsee hirvittävän laakahypyn. Hypyt muuten oli hyviä, samoin kepeille vienti ja kontaktit.

Tänään Niinulla oli ohjelmassa oikein kunnollinen juoksurata. Katsottiin ensin muuria, että mikä siinä nyt mättää ja todettiin ettei se vauhdin kasvaessa oikein malta keskittyä hyppäämiseen. Korjattiin laittamalla rima muurin palikoiden päälle ja johan neiti alkoi hyppäämään ja keskittymään hommaan. Muutenkin se oli oikein kivassa moodissa :) Renkaan kanssa oli ongelmia, kun se oli ensimmäisenä esteenä ja siihen ei ollut suoraa tuloa vaan joutui itse sijoittumaan 2-3 hyppyjen väliin. Yola katsoi suoraan mua renkaan ja kehikon välistä, vaikea arvata mistä se sitten tuli.. Mutta ihan jees treeni, tietää mitä taas treenata:
  • muuri: riman kanssa niin että korjaa -> ilman rimaa, jos kolauttaa rima takaisin ja uusiksi
  • rengas: fokus eteen ja esteeseen (palkka apuohjaajalta, vapautus heti kun katsoo rengasta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti