24.11.2012

Tokokoe 24.11.2012

Oltiin tänään Yolan kanssa kisailemassa tokossa HSKH:n järjestämissä kisoissa. Tuomariksi ALOon osui Laisin Harri. Valmistautuminen kokeeseen ei ollut paras mahdollinen ja perjantain toko-treenitkin jäi väliin. Treeneissä olisi ollut ohjelmassa kisaharkka, mikä olisi ehdottomasti tarvittu.

Kisat meni kuitenkin kivasti, tuloksena 177p, ALO1, sij. 6/20. Tässä tämän päivän pisteet:

Luoksepäästävyys: 7
Paikkamakuu: 10
Seuraaminen hihnassa: 8
Seuraaminen vapaana:
Liikkeestä maahanmeno: 9
Luoksetulo: 10
Liikkeestä seisominen: 10
Hyppy: 7
Kokonaisvaikutus: 8

Luoksepäästävyydessä Yola oli alkuun ihan nätisti, mutta tuomarin lähteissä pois neiti ampaisi perään ja näykkäisi kädestä. Harri tuli takaisin vielä kokeilemaan uudelleen, että mitä tapahtuu. Yola istui nätisti paikoillaan sädekehä pään päällä juuri sen näköisenä, että mie en ole mitään tehnyt! Paikkamakuu oli ihan ok, kovasti pää neidillä pyöri, mutta hienosti pysyi paikallaan. Takaisin tullessa se loikkasi ylös jonkun toisen käskystä ja perusasento oli myös vino.

Seuraamiset oli vähän niin ja näin, parempaakin osataan ja pystytään. Juoksemisessa ottaa kierroksia ja juokseminen tarkoittaa tasajalkaa loikkimista. Jäävät oli molemmat hyvät ja hienot, maahanmenossa Yola ei jostain syystä ensimmäisellä käskyllä noussut ylös joten siitä yksi piste pois. Hypyn se hyppäsi hyvin heti käskystä, jäi seisomaan hyvin, mutta rupesi kääntymään eteen kun palasin sen luokse.

Selvisimme hengissä kokeesta ja seuraavat kisat käydäänkin avoimessa luokassa. Aikataulu lienee jotakin tammi-helmikuuta.    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti