23.2.2013

Lomailua :)

Olin ilmoittanut Yolan Niinun kanssa kisaamaan helmikuun alkuun Ojankoon, mutta Yola olikin asiasta vähän eri mieltä. Neiti aloitti nimittäin juoksun pari päivää ilmoittautumisen jälkeen! Ollaan nyt sitten juoksutaukoa pidetty kolmisen viikkoa.

Tauko on kuitenkin nyt ohi ja oltiin tänään Hyvinkäällä kisaamassa Marja Lahikaisen radoilla. Oli ihan loistava idea lähteä treenitauolta suoraan kisaamaan, kierrokset olivat hieman kaakossa tai jotain. Yksi treenituttu totesikin tokan radan jälkeen, että muuten ihan hyvä mutta ratti puuttui. Tosin vähän oli tekemistä myös jarrujen kanssa. Tuloksena siis 3 x HYL. Kuitenkin kaikille radoille mahtui hyviäkin pätkiä ja onnistumisia, joista ihan tyytyväinen. Ensimmäisellä radalla Yola haki todella hienosti kepit, joille tultiin u-putkesta hypyn kautta eli aika lujalla vauhdilla. Toisella radalla samaisilla kepeillä, samanlaisella lähestymisellä Yola oli sitä mieltä, että pujottelu alkaa puolesta välistä kujaa!? Molempien agi-ratojen kontaktit oli oikein hyvät keinua lukuunottamatta. Molemmilla radoilla keinulle lähestyminen oli vino ja Yola tuli suoraan vinosti keinusta läpi. Toisella yrittämällä ja suoralla lähestymisellä keinut oli ok. Irtoamisessa ei tänään ollut ongelmia :P Hyppärillä keppien jälkeen tein persjätön ja Yola kesti sen todella hienosti <3 vaikkei näitä juurikaan ole treenattu. Ehkä se tästä taasen, kun saadaan vähän treeniä alle ja neiti Harmaa pysyy lapasessa :P

Tokon seuraamista, kaukoja ja jäävät treenattiin siinä vuoroa odotellessa ja hyvin nuokin toimivat häiriöstä ja kierroksista huolimatta. Huomenna ohjelmassa olisi tokon kisaharkka. Useampaan tokokisaan olen yrittänyt Yolaa saada ilmoitettua, mutta niiden ilmoittautuminen on kyllä ihan sanonko mistä. Onneksi on tulossa oman seuran kisat, joten jospa sinne mahtuisi..

Aurinkoa ei kauheasti ole alkuvuoden aikana näkynyt. Sen kerran kun se on paistanut, on täytynyt toki kameraa ulkoiluttaa joten liitteenä muutama talvinen kuva neiti Harmaasta :)


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti