20.7.2014

Ensimmäisen viikon kuulumisia / first week behind

Yengan (huomaatteko, nimi päätetty!) kanssa on nyt yhteiseloa takana viikon verran ja aikamoista menoa on ollut.

Yola on hirvittävän kivasti pennun kanssa, Yenga saa tulla samaa keppiä pureskelemaan eikä kotonakaan sen kummemmin vahdi mitään juttuja. Tosin lelut on vähän sellaisia että Yolan mielestä ne on hänen ja aina on pakko saada just se samainen lelu, mikä on Yengalla. Toisaalta taas Yola kiikuttaa Yengalle leluja ja sitten niitä revitään yhdessä. Jos Yolan kanssa leluja on kulunut kiitettävää tahtia, ei taida tahti ainakaan nyt yhtään hidastua :D

Yenga on kaikin puolin vaikuttanut varsin rohkealta ja reippaalta pennulta. Arastelematta se ulkona meinaa lähteä kaikkien vieraiden ihmisten perään moikkailemaan, samoin viikonloppuna Mustissa ja Mirrissä vieraillessamme poitsu hävisi tutkimaan liikettä ihan muina miehinä. Ulkona se sujuvasti viipottaa menemään sinne sun tänne tutkimaan paikkoja, tuntuu että itsellä saisi olla silmät selässäkin. Olarissa ollaan ehditty käydä metsälenkillä ja Meikolla eilen vähän pulikoimassa. Vähän kävi ukkelille hassusti, kun se tipahti lampeen :P Mutta eipä tuo menoa haitannut sen kummemmin.





Perjantaina käytiin ekaa kertaa Ojangossa halliin tutustumassa ja pääsipä Yenga tekemään ensimmäiset aksatreenitkin..tai siis 'treenit' :) Yhtä hyppyä sen kanssa jokunen kerta kokeiltiin, mutta muutoin keskityttiin leikkimiseen. Samalla vähän naksuteltiin ja istumista pikku-ukko tarjoaa jo varsin kivasti. Perusasentoa kanssa ollaan aloiteltu treenaamaan ja samoin maahan menoa?

Jos jostain saa valittaa, se olisi nukkuminen! Nimittäin tuo on keksinyt ettei yöt ole nukkumista varteen vaan kaikkea muuta :P Eli siis parin tunnin pätkissä on nukuttu ja sen jälkeen valvottu arviolta tunnin verran *haukotus* Pari viimeistä yötä ukkeli on nakattu keittiöön nukkumaan ja ainakin viime yö meni paljon mukavammin. Herätys oli vasta 6.30 vaikka pieniä kitinöitä pariin otteeseen yön mittaan kuuluikin...






So first week is behind, boy it went fast! I eventually decided the name and he is going to be called as Yenga.

Yola has been really nicely with pup, playing with him and helping me :)
Yenga seems to be really open and friendly pup. Outside he is trying to go after strange people to say hi to them. Other dogs are also nice. We were last weekend at pet store and he also went wandering by himself there.

On friday we were visiting at Ojanko. Yola was training agility and also Yengo got his first agility lesson :) though he just jumped one jump couple times (the bar was on the ground) but mostly he was playing and little bit clicker training too. He is playing really nicely and is very well focused. Treats are also fine.

If something, sleeping is something what I hope he learns and learns it fast! He has slept couple hours and after that was again ready to play. Yola is also always ready to play, doesn't matter if the time is 3am. Last couple nights he has been sleeping at kitchen behind the gate and it has worked well. Today it was 6.30am when we woke up! Though he was whining couple time last night but it was ok.




  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti