15.8.2014

Jessicalla

Käytiin molempien merlejen kanssa tokoilemassa Jessican luona eilen. Yengakin pääsi ensimmäistä kertaa oikeisiin treeneihin :) Ensin tehtiin vähän Yolan kanssa, väliin Yenga ja loppuun vielä uudelleen Yola.

Yolan kanssa suurin osa ajasta meni metallin kanssa taistellessa. Se ei ikinä ole ollut sille helppo saatika mieluinen juttu. Noudot kun ei muutenkaan ole Yolan lemppareita, metalli niistä tosiaan se vaikein. Yola nostaa metallin ja tuo sen takaisinkin, mutta kaikesta näkee ettei se tykkää yhtään siitä. Tätä on yritetty hyvällä ja naksuteltu alkuun siitä kun se edes haistaa metallia, päätyen siihen että naksutellaan kun nostaa ja kantaa. Erikseen on tehty vauhtia noutoihin. Sillä on hyvä ote kapulaan, mutta se saattaa ihan yks kaks tiputtaa sen kesken kaiken ja sen jälkeen ei sitä enää nosta. Tätä lähdettiin nyt työstämään ja vähän pattitilanteeseen päädyttiin. Yola kapulan sijasta söi ruohoa ja teki kaikkea muuta häntä heiluen, kulmien alta katellen ja naamalla sellainen 'ähähähä'-ilme.

Metallin lisäksi ehdittiin tekemään vähän tunnaria, joka toimii ihan kivasti (lukuunottamatta kapulan puremista tulitikuiksi :D ). Yola selkeästi tietää mitä ollaan tekemässä :) Seuraavaksi ruvetaan jatkamaan tämän osalta palautuksia.

Toinen mitä tehtiin oli ruutu. Tässä se otti alkuun ihan hirveät kierrokset (tehtiin metallin perään jotain kivaa) ja vaan karjui alkuun :P Ensimmäisellä kerralla se kiersi ruutuun sivusta, mutta tämän jälkeen meni tosi kivasti. Vähän näyttää sekoittaneen nyt paikkaa, kun olen tehnyt molemmilta sivuilta ruudun vierestä ruutuun lähetyksiä.

Yenga puolestaan vapaaehtoisesti teki metallin, kun nappasi sen samantien suuhunsa kun sen nurtsilla näki :) Vähän leikittiin sen kanssa ja tehtiin seuraamista ja maahan menoja. Seuraamisen osalta saatiin vaihtoehto imuttamiselle, mikä on hyvä juttu. Muutoin tuo vaikutti ihan hyvältä. Lisäksi tehtiin ekaa kertaa kapulalla noutoa ja tuo palauttaa eikä lähde päin vastaiseen suuntaan kapulan kanssa \o/ :D Luoksetuloja pari loppuun.. Hyvältä vaikuttaa :)

Tämän treenin jälkeen tuntuu Yenga kovin putkiaivolta verrattuna Yolaan :P  



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti