24.8.2015

Kuulumisia keppitreenien rintamalta

Kun nyt vauhtiin päästiin niin kirjoitellaan jo nopea treenipäivityskin samaan syssyyn :) Yola siis steriloitiin toukokuun puolessa välissä joten se ei ole koko kesänä tehnyt yhtikäs mitään. Olinpa sitten erittäin fiksu ja ilmoitin sen suoraan AST:n kisoihin menneelle viikonlopulle :D Lopputuloshan oli kerrassaan mainio: 3 x HYL :D Karstusen Janne oli kyllä aika kiemuraiset radat saanut aikaiseksi eikä 0-tuloksilla ihan hirvittävästi ainakaan maksien osalta juhlittu. Yolan mopo siis lähti keulimaan ihan holtittomasti ja treenitauko näkyi myös omassa liikkumisessa, rytmi oli ihan hukassa ja omat jalat kuin sementtiä. Mukaan mahtui kyllä myöskin hyviä pätkiä, kontakteista 4/5 oli ihan super! Tuo 1/5 oli keinu, joka on ihan kakkandeerus noin muutenkin Yolalla. Mutta muut sen pysähtyi ihan nätisti ja kun hyllyt oli jo alla, pääsin sen kunnolla kehumaankin niistä. Kisojen tuloksena oli myöskin toisen takajalan anturan kuoriutuminen pieneltä alalta joten treenitauolla ollaan...taas!

Yenga puolestaan pääsi viime viikolla Caloanderin Jennan treeneihin tuurailemaan ja se oli loman aikana selkeästi miettinyt aksa-juttuja. Hienosti pelitti :) Keppejä viimeisellä lomaviikolla jatkettiin Orimattilassa, mutta se ei toiminut ollenkaan ja meinasi tässä vaiheessa jo vähän epätoivo iskeä. Irtokepit ei vaan oikein pelitä, kun ne on yhden suorituskerran jälkeen ihan vinksin vonksin. Ojangossa käytiin la-iltana ja päästiin testaamaan kiinteät kepit verkkojen kanssa. Ensimmäisellä yrittämättä Yenga meni kamalalla vauhdilla kujaan ja kolina olikin sen mukainen, meni kuitenkin koko kujan! Toisella yrittämällä vauhti hidastui ja ukkeli rupesi MIETTIMÄÄN. Loppujen lopuksi saatiin kaikki toistot oikein, vaikka keskeltä otin jo kaikki verkot pois. Tää oli ihan super juttu! Taas siis askel eteenpäin..

Eilen käytiin Somerolla taas Virpin opissa ja olin molemmille koirille paikat ostanut. Yolan anturan ollessa rikki pääsikin Yenga käyttämään kaikki 4 kierrosta. Lämpöä piisasi ja vähän mietin, että mitenhän se jaksaa. Mutta hyvin jaksoi! Ihan ei vielä Yenga ole syttynyt, mutta selkeästi oli paljon paremmin fokus nyt lampaille mitä aiemmin ja pas*n syöminenkin jäi melkein kokonaan. Se pääsi jo irralleen höntsäilemään niin, että itse olin lampailla, mutta siinä meinasi vähän tulla pupu pöksyyn ukkelille ja se vaatikin narun päähän Virpin henkiseksi tueksi. Tiukoissa paikoissa Virpi oli suht lähellä koiraa, mutta muutoin etäisyyttä enemmänkin. Hyvä siitä tulee :) Ihanaa on se, että tyyppi on hiljaa ja se saatiin hyvin rauhoittumaan lampaiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti