21.2.2011

Lapsisiedätystä

Tänään Yolalla oli ohjelmassa lapsisiedätystä, kun meillä vieraili Jutta poikansa, Freyn, kanssa. Jutalla asustelee Idan poikakaveri Marvin, mutta Marvin ei tällä kertaa ollut päässyt mukaan kyläreissulle. Ida kuitenkin kovasti lähetti terveisiä Maukalle :)
Yolalla riitti ihmeteltävää kiljuvassa pojassa, mutta hienosti kaikki kuitenkin meni. Hampaitakaan ei Freyn käsiin kokeiltu yhtään.

Masalassa käytiin myös eilen katsomassa 1- ja 2-luokkien ratoja. Osuimme maxi2-luokan aikaan sinne ja nähtiin yksi kaverini. Misalla oli kisaseurana siskonsa, jolla on Yolaa viikon nuorempi sakumaanikkopentu. Lapsilla oli aika mojovat leikit hallilla ja Yola oli aikamoinen jyrä :D

Toivon mukaan ensi yönä saataisiin nukkua kunnolla..tai ainakin heräämättä kertaakaan. Viimeiset pari viikkoa on tullut heräiltyä vähintään kerran yössä, parhaimmillaan on valvottu 2h ja kuunneltu neidin touhuamista. Onneksi se ei yöllä yritä herättää vaan töhöttää itekseen. Aamulla seiskalta kuitenkin ollaan saatu riittävästi unta ja on aika herättää kaikki muutkin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti