19.2.2011

Masalan Kuplalla

Tänään käytiin Yolan kanssa Masalan Kuplahallilla KKKn agikisoja ihmettelemässä maxi3 ratojen aikaan. Kuplassa oli todella kova meteli: koirien haukkumista ja kuulutuksetkin oli aika kovalla.. Neiti oli alkuun hieman ihmeissään, mutta alkoi tutkimaan ympäristöä samantien. Mitä kauemmin kuplassa oltiin, sen paremmaksi neiti muuttui. Kovasti sai sinkoilu-kohtauksia hihnan päässä ja oli pyytelemässä muita koiria leikkimään :)

Yola tapasi toisen koiratutun, aussie Akselin. Yolan mielestä Aksu oli aivan ihana, puhumattakaan Aksun häntä- ja housukarvoista! Aksu oli hieman ihmeissään, että mikä tuo edessä räkyttävä, muriseva ja pomppiva pölypallo oikein on?! 

Yolan kanssa naksuttelut jatkuu edelleen. Opittuihin juttuihin yhdistellään nyt pikkuhiljaa käskyjä ja vähän uusiakin juttuja ohjelmistossa. Ida oppi todella nopeasti laatikoiden sulkemisen ja osaa sen yhdistää käskyynkin jo.

Idan kanssa käytiin eläinlääkärissä taasen torstaina ja vihdoinkin hyviä uutisia! Leikkauksesta oli siinä vaiheessa kulunut 10pv ja polvi oli edelleen kasassa :) Kaitsu laittoi kuitenkin vielä varmuuden vuoksi vielä viikoksi kipsin jalkaan takaisin. Haava näytti siistiltä ja kuivalta, ei turvotusta, ei vuotoa, ei punoitusta. Vihdoin voi jo hieman huokaista helpotuksesta. Seuraava kontrolli torstaina.

* * * * * 
We were visiting today agility competition in Kirkkonummi with Yola. There was a lot of noice and so many dogs barking but Yola did great! Was a little bit astonished but she got used to this situtation very quickly and well. Soon she wanted to play with all dogs and greet everyone :D

Ida had a control on Thursday and finally we got good news! Knee was still holding and also wound was looking very good. She still got a cast and we have next control on Thursday. I'm so relieved :)

(c)Sarianne

4 kommenttia:

  1. Aksun mielestä Yola oli ihana! Vähän vaan unohtu ihanien hajujen takia..

    VastaaPoista
  2. Joo, Linda oli ehdoton ykkönen ;)

    VastaaPoista
  3. Lindan takin kanssa oli vaikea kenenkään kilpailla Aksun huomiosta.. :DD mutta ehkä toi putkiaivo tosta tokenee jahka hajut hälvenee ;)

    VastaaPoista