10.2.2011

more snow fun

Tänään oli ohjelmassa varsin aurinkoinen päivä ja onneksi pakkanenkaan ei vielä ole laskenut kovin alas, mittari näytti tänään päivällä -7. Piti toki koittaa Yolan lisäksi myös kameraa vähän ulkoiluttaa, mutta lopputulos ei ole kovin kehuttava. Vaikea yhdistelmä: aurinko, varjot, kohteena hyvin liikkuvainen pölypallo (tunnetaan myös nimellä Yola).

Naksutteluja ollaan edelleen jatkettu ja pientä hajua alkaa olla maahan menosta. Lisäksi se tarjosi ensimmäistä kertaa nokkimista aksan kontaktitreenien aloittelussa :) Tarkoitus on siis opettaa sille 2on-2off -kontaktit ja niitä on nyt aloiteltu kirjapinon (~5cm) avustuksella, niin että takajalat on kirjojen päällä ja etujalat maassa. Ensin ohjasin sen namilla oikeaan asentoon ja myöhemmässä vaiheessa tiputin namin etujalkojen väliin, josta se 'nokkii' namin kitusiinsa. Myös tokon perusasentoa ollaan ruvettu harjoittelemaan. 

Idalle puolestaan naksuttelin käsikosketusta, mutta ihan vielä ei ole havaittavissa ahaa -elämystä, mistä sen namin saa. Idan kanssa vähän hankalaa, kun leikattu jalka on kipsissä ja hieman siis rajoittaa kaikkea toimintaa :/

* * * * *
Today we had a nice sunny day and not so cold yet so we were able to be outside and try to take nice winter photos. Though it's not so easy to have white background, sun, shadows and very lively puppy. But we got couple ok pics and also a video.

We have continued clicker training and also done a bit of that with Ida. It's little difficult because of her cast. We have control tomorrow, hopefully everything is still ok. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti