2.3.2011

Kevät tulee / Spring is coming


Aivan mahtavia ilmoja pidellyt viime päivinä, aurinkoa ja pikku pakkasta :) Jotenkin jo kevään tuntua kovasti ilmassa ja johan tässä maaliskuuta mennäänkin!

Idalle kuuluu edelleen hyvää polven osalta. Ei se sitä kauheasti vielä käytä tms, mutta silloin tällöin ottaa jo vähän painoa ja askeleen siellä täällä. Huomenna ollaan menossa taasen eläinlääkärille käymään ja hää tilasi pullakahvit, jos jalka on edelleen kasassa :D Täytynee käydä shoppailemassa... Ensi viikolla olisi ohjelmassa ensimmäinen vierailu fyssalle.

Yolan osalta naksutellaan edelleenkin samoja juttuja. Uutena otin nyt mukaan kuvioihin maakulta ylös nousun. Yola nousee nyt hissinä itsekseen joten ajattelin sen naksutella samalla sille. Lisäksi on otettu mukaan pyöriminen oman vartalon ympäri..seisavilteen siis :D Huhtikuulla olisi tällä tietoa alkamassa pentuaksat ja mahdollisesti toinen pentukurssi toukokuun puolessa välissä.

* * * * *

Spring is coming, cool! We have had so great weather last couple days, sun and just couple degrees under zero. It's although March so it's time to get spring here :)

Ida's knee is still ok. She is starting to use it here and there. Not much yet but even though using it. She is taking couple steps also with it. Tomorrow visiting the Vet again and next week first visit to physioterapist.

Yola is 'training' same old things and having couple new tricks also. Still very easy to train with her. Our first agility puppyclass starts hopefully beginning of April and other puppyclass at May.

1 kommentti:

  1. Moikka sisko!
    Kiitos terkuista!
    Mua on kans riepoteltu siellä sun täällä. On käyty lampaita kattomassa jo 2 kertaa, kierrelty kaupungissa ja kylillä lähes joka päivä, käyty vieraisilla vaikka missä ja menty jopa hissillä!

    Äiskä aina kehuu kun mä oon niin reipas enkä pelkää mitään! Vii on mun paras kaveri, sen kanssa on niin nastaa riekkua. Noi muut on vähä tiukkapiposempaa porukka...

    Olis tosiaan kiva nähdä! Koskas nähtäs ja missä? Meille voi aina tulla, tilaa on aitauksessa juosta, tosin siellä on niin paljon lunta ettei oikein pääse kun polkuja pitkin, mutta käyhän se niinkin :)

    Terkuin Nari Narppanen

    VastaaPoista