7.3.2011

Laskiainen / spring -part 2

Edelleen jatkuu mahtavat kelit, mutta loppuviikolle luvassa 5-10cm lunta lisää. Toisaalta ihan jees, puhdistuu taasen nuo maisemat valkoisiksi ja pienessä hangessa tulee Idan jalallekin hyvää juNppaa.


Perjantaina käytiin aussie-lenkillä kerta Remyn ja Akselin. Aksu oli vaan kiinnostunut Remyn peräpäästä, kerta se tuoksui niin kovin hyvältä. Yola oli siis vähän syrjitty ja kukaan ei leikkinyt sen kanssa. Sunnuntaina käytiin Sariannen kanssa kaksisteen lenkillä ja johan riitti Yolalla touhuamista Aksun kanssa :D Alla muutama otos riekkumisista. Lauantaina käytiin Yolan kanssa tutustumassa veljen tytskän talliin ja siellä tuli tutuksi yksi bokseri :) Hauskaa oli!

Idalle kuuluu hyvää :) Jalka paranee ja neiti kulkee jo neljällä jalalla..kunhan vaan malttaisi ja vauhti on riittävän hidasta. Tässäpä kuvamateriaalia ja todistusaineistoa siitä, että se oikeesti kulkee neljällä jalalla. Perjantaina on ensimmäinen fysioterapia ja ensi viikon torstaina seuraava kontrolli. Hyvältä näyttää!

Alla muutama Sariannen otos Laskiaissunnuntain lenkiltä.
 

* * * * * 
We still got great spring weather even though there should be more snow at the end of this week. It would be great and good because of Ida's knee. Knee is still looking good and she is using it more and more. Here is a video. We have first physiotherapist on friday and next control next week.

Yola has been out in forest with couple Aussies at the weekend. We also visited my brother's girlfriend's stable. Horses was quite big but Yola ok with them. And horse poop was super ;) There was also nice boxer and it was really nice to play with her.
Sarianne took again few photos sunday and here are couple of those:
  




 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti