25.5.2011

Jälkitreeniä ja polven kuulumisia / Yola is tracking and Ida's knee

Yola on nyt muutaman kerran päässyt jäljelle ja viimeisellä kerralla näytti jo aikasta kivalta. Jäljet ovat olleet makkarajälkiä ja suht lyhkäsiä, muutamia metrejä. Eilinen jälki tosiaan näytti jo siltä, että neiti olisi kärryillä siitä mitä pitäisi tehdä. Jäljen alun se hieman sähelsi, mutta aika nopeasti rauhottui ja painoi nenä maassa makkaralta toiselle jäljen loppuun. Harmi vaan, että jälki tuntui loppuvan heti samantien kun se rupesi keskittymään. Toisaalta varmasti hyvä, että ainakin loppui oikeaan tekemiseen se jälki. Seuraavalla kerralla taidan uskaltaa jo hieman pidentää jälkeä :)

Idan polvelle kuuluu jälleen kerran huonoa :( Maanantaina käytiin kontorillissa ja kaiken piti olla kunnossa, mutta toisin kävi. Jälleen kerran nivelkapseli on pettänyt, mikä on aika käsittämätöntä, koska jalka oli kuitenkin 5vkoa paketissa ja vasta reilun viikon ilman pakettia. Ida ei edes käyttänyt vielä jalkaa, ei hyppinyt yhtään, ei riehunut tms ja siltikin se oli pettänyt. Polvi vetää voimakkaasti väärään asentoon ja nytkin on itse patella selvästi telaurasta sivussa. Huomenna olisi edessä jälleen kerran leikkaus. Tällä erää ajatuksena olisi laittaa polveen ruuvi, joka pakottaisi patellan oikeaan asentoon.

* * * * *

Yola has started her tracking lessons last week. Yesterday she did so well, already keeping her nose on the ground and going forward so well. Even though the track was little bit too short, but on the other hand she didn't get any option to do wrong and we end this track in good performance.
We also had agility training on friday and we did again that method which we had last week problems. Everything went better this time and everything looking good again :) Yola did also course where was 6 obstacles.

Ida's knee isn't looking any good anymore :( It's again broken which is quite big surprise! The cast was on 5 weeks and that should be enough time to that capsule recover. But the knee is going strongly in wrong position and somehow capsule doesn't hold that :/ Tomorrow the Vet is trying to put some screw in the knee which should hold patellar in right position. We'll see what happens..my feelings isn't so good anymore :(  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti