26.5.2011

Leikkaus takana / surgery behind us

..ja taas on yksi leikkaus takana Idalla. Tällä kertaa lumpiota jouduttiin siirtämään 1½cm, jotta se saatiin osumaan yhteen telauran kanssa. Siirros pultattiin kiinni raudalla ja nyt toivotaan, että se kestäisi. Jalassa on nyt kaunis pinkki lasta-kipsi-hässäkkä ja viikon päästä mennään pyörähtämään kontrollissa.

Yola pääsi lenkille sillä aikaa kun Ida oli operoitavana. Yola pääsi kunnolla lotraamaan järveen, missä oli nätisti syvenevä pohja. Uimaan ei neiti vielä mennyt, mutta sujuvasti harrasti sukeltamista aalloissa eikä haitannut vaikka vesi tulikin selän ylitse. Samalla joudettiin hieman tokoilemaankin ja kaikki toimi tosi hienosti :) Tässäpä yksi kuva korvakaverista aurinkokukkien takana ja video vesilotraamisesta löytyy täältä :)

* * * * *

Ida had a surgery today..again :/ Now the patellar has been moved 1½cm and is in right position. There is couple metal-things holding it. Hopefully this holds and this was the last surgery. Well..at least I think it was. I think I have done everything and if this doesn't hold there is nothing to do anymore...

We were walking with Yola in same time when Ida was in surgery. She was water playing in the lake a lot and here is video :) We did also little bit obedience and she was again great :)

2 kommenttia:

  1. Yola näyttää ihan surkealta tossa voikukkapeltokuvassa. :D Sillä on just se Aksun "mä oon niin hyljeksitty!" -ilme.

    VastaaPoista
  2. No aattele nyt, pakotettu istumaan paikallaan :P

    VastaaPoista