21.10.2012

Kisakuulumisia

Jälleen kerran :D Eilen käytiin siis juoksemassa pari rataa Ojangossa Sari Mikkilän radoilla. Mukavat radat oli tuomari kasannut, tulokset ei edelleenkään mairittele :D Yola tuntui käyvän aika kuumana jo lämmittely lenkillä joten odotukset oli luokkaa jotta homma leviää jo ensimmäisellä esteellä käsiin...

Agirata oli ensimmäisenä vuorossa ja rata menikin muutoin todella kivasti, mutta keinulle tulikin sitten kämmittyä oikein urakalla. Keinulle tultiin hypyn kautta ja Yola teki ilmeisesti hypyn jälkeen aikamoisen kaarteen (heh, missähän oli taas katse? ei ainakaan koirassa..) ja tuli keinulle todella vinosti. Itse toki stoppasin liikkeen, kun odotus ja oletus oli, että se tulee keinusta samalla vauhdilla yli ja jysäyttää suoraan jalkoihin. Yola pysähtyi myös etutassut keinulla katsomaan, että mitäs nyt? Kiipesi siitä keinulle, lähti eteenpäin, mutta päätti kääntyä takaisin kesken kaiken ja vielä kertaalleen menosuuntaan takaisin :D Tässä vaiheessa pyysin sen keinulta alas ja otettiin sitten alusta koko keinu. Tämän seurauksena radalta siis HYL.

Toinen rata oli hyppäri, jossa oli alkusuorana hyppy - rengas - hyppy - putki. Yola irtosi putkeen kivasti ja seuraavana olleen muurin tuli myöskin hyvin. Sitten tulikin kaksi valssia perätysten ja omasta mielestä oli kauhea kiire, joten tuli parit rimat alas. Itse en näitä nähnyt (niin, missähän taasen sen katse oli?), mutta kuulin rimojen putoamisen. Eli nähtävästi täytyisi yrittää malttaa pitää katsetta siinä koirassa, vaikka onkin sitä valssia jo tekemässä seuraavalla hypyllä ja pitää se katse niin kauan, että se on tullut hypyltä alas! Kepeillä oli sisään menossa vähän ongelmaa, kepeille tultiin vähän vinossa kulmassa putkesta. Itse käänsin yläkroppaa keppien suuntaisesti aivan liikaa ja aivan liian aikasin, joten neiti Y lähti pujottelemaan puolesta välistä keppejä :D Loppuosa radasta meni kivasti ja vauhdilla, joten paljon taas hyviä pätkiä. Tuloksena tältä radalta oli 20vp (2 rimaa + 2 virhettä kepeiltä) :D

 Muuten käytettiin häiriötä hyväksi ja tehtiin vähän tokoa odotellessa vuoroa. Samoin lyhyt paikkamakuu. Vähän tuo aksakisojen häiriö meinaa olla liikaa ja ääntä lähtee neidistä, mikä tokon kannalta ei ole hyvä. Mutta namien avulla ihan hyvin se kykenee toimimaan. Samoin paikkamakuu oli hyvä! 

Viime viikonloppuna käytiin vähän pellolla ulkoilemassa ja toki piti kameraa vähän ulkoiluttaa myöskin, kun sattui aurinkoinen keli. Pellolta löytyi Yolan mielestä aivan ihana vesilätäkkö :)



      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti