13.10.2012

Kisoja taas :D

Jälleen kerran ohjelmassa kisapäivä ja tällä kertaa käytiin Kirkkonummella juoksemassa 2 agirataa. Molemmilla radoilla tuomarina oli Johanna Wüthrich, joka oli saanut aikaiseksi varsin mukavat radat.

Ensimmäisellä radalla Yola oli taasen vähän turhan kuumana ja kontakteilla se tuli pysäytyskäskyistä läpi. Kepit haki hyvin, mutta jostain syystä tokasta välistä tuli pois ja haukkumaan mulle. An päältä se oli jo bongannut seuraavana esteenä olleen putken ja tietysti sen väärän pään. Ei pienen harmaan korviin mitkään pysäytyskäskyt mahtuneet vaan sinne sujahti hienosti, joten HYLlyhän se sieltä napsahti taasen :D

Toisella radalla olikin allekirjoittaneelta vähän natsimeininkiä ja Yola hienosti pysähtyi A:n kontaktin ottamaan :D Kepeillä samanlainen virhe, mitä ensimmäiselläkin radalla ja lisäksi se tuli keinulta alas ennen puoltaväliä, joten siitä lisää vitosia. Lisäksi vielä yksi rima alas, jota en itse nähnyt (ehkäpä siinä se syy tiputukseen kun en katsonut missä koira tulee..). Puomille Yola ampui jo kaukaa ja mielestäni kyllä tuli lopun kontaktin virheellä, mutta tätä ei tuomari tuominnut. Tuloksena siis 15vp, -4,jotakin, sij ?/30.

Mutta olen kyllä varsin tyytyväinen ratoihin. Nyt ne alkaa tuntumaan sujuvilta ja neitikin pysyy sopivasti kierroksilla ja kykenee toimimaan. Lisäksi se irtosi nyt todella kivasti esteille ja sitä pystyi lähettämään hypyillekin hyvin. Kepeillä oli/on jonkinlainen kummallinen Juttu nyt, otti häiriötä minusta paljon ja tulikin kesken pujottelun karjumaan, vaikken mitään tehnyt mikä tämän selittäisi eikä mielestäni näissä tilanteissa ollut mitään epänormaaleja vaan tosi helpot pujottelut? KKK:lle vähän palautetta täytyy kontakteista antaa, etenkin puomi ja keinu olivat aika liukkaat!

* * * * *

We were competing in agility today and there was two agility course. Courses were quite nice and it was fun to run, hopefully Yola had fun too :D Well, I think she had.. 

We were disqualified in the first course. Yola was little bit too enthusiastic and she chose wrong tunnel. Contacts weren't good at all, she didn't listen my commands and didn't stop at the end of obstacles. Second course wasn't so different than the first one, even though we got result :D Though I'm quite happy, courses seems to run better now and they are getting better. She also reads the course better by herself and also finds obstacles further. She is going to be very nice little agility dog <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti