20.3.2013

Lisää aksaa / more agility

Eilen oli Niinun treenit ja Yola oli aika tosi taitava :) Ehkä itselläkin oli kerrankin hyvä päivä. Ainakin jäi hyvä fiilis ja oli hauskaa. Ihan lopuksi kokeiltiin loppuradalla olleille kepeille päällejuoksua ohjauksena sen sijaan, että ennen keppejä olisi vaihtanut puolta ja valssannut pujottelun jälkeen. Yllättävän vaikea tuo päällejuoksu ajoittaa, ainakin itselle. Tuntui että todella aikasin joutuu lähteä tekemään päällejuoksua, jos meinaa ehtiä tehdä sen ilman että koira on jaloilla. Haastetta vielä lisäsi se, että Yola kiihdytti vauhtia vaan kun siirryin keppien eteen :D Saatiin tuokin lopulta onnistumaan.

Tässä vielä video lauantain kisaradalta Ojangosta, jossa siis itse kartturina. Muuten ihan hyvä rata, mutta kepeille tosiaan olisi pitänyt Yolaa auttaa. Ehkä ensi kerralla muistaa moisenkin jutun tehdä :P

* * * * * 

Yesterday we trained agility and was quite  fun. Yola was working really well with me. It was really fun and got good feeling. Nice to go to trial on sunday after training like that :)

Here is video of saturday's trial. I was competing with her and really enjoyed it, course felt really good :) It also looked nice on video. Result wasn't so good though but getting better all the time.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti