17.3.2013

Aksaa paksaa

Kun nyt on kerta vauhtiin päästy tässä blogin päivittämisessä, isketään samaan syssyyn vielä tämänki päivän kisakuulumiset eetteriin :)

Yola oli tosiaan Kirkkonummella kisaamassa lainakuskin kanssa. Molemmat agilityradat tuomaroi Anne Viitanen. 
A-radalla Yolan moodi oli vähän sellainen että mitä hittoa sä mun kanssa täällä teet!? Alku oli oikein lupaava, mutta kepeillä tullut virhe jotenkin nollasi koko jutun ja Yolan osalta rata meni vähän haahuiluun..kovasti se tuntui tuttuja etsivän sieltä esteiden seasta. Hetkittäin oli hyviä pätkiä ja Yola taasen mukana touhussa. Tuloksena tältä radalta HYL.
B-radalle neiti harmaa kuitenkin skarppasi tosi hyvin, vaikka lähdössä kovasti pälyilikin katsomon puolelle. Keinulle oli tullut jotain pientä kompurointia, mutta onneksi Yola sen kuitenkin suoritti loppuun asti, himpan hitaan oloisesti mutta teki kuitenkin. Tämä rata on ikuistettu videollekin :) Tuloksena radalta 0vp, -16,06 ja sij. 2/23
Eli siis ensimmäiseen nollaan vaadittiin vain 34 starttia ja lainaohjaaja! Kiitokset vielä lainakuskille eli Niinu Linnalle :) Tästä on hyvä jatkaa!

Illalla käytiin vielä vähän tokovirittelyjä tekemässä hallilla. Projektina lähinnä hyppy ja nouto. Saatiin ihan hyviä toistoja hypystä. Noudon osalta työtä taitaa olla vähän enempi edessä. Molemmissa kun on vähän ongelmana se, ettei Yola meinaa lähteä ensimmäisellä käskyllä. Lisäksi tehtiin seuruuta, lähinnä allekirjoittanut yritti opetella kävelemään käännöksiä ja luoksetulon pysäytyksiä. Loppuun ~3min paikkamakuu. Ihan jees :)

* * * * * 

Yola was in agility trial today with our coach. First course was difficult for her, focus wasn't in agility I think. Well, new situation to be in course with someone else than me. She was little bit looking around where I was.
Second course was much better :) The seesaw was slow but she struggled little bit there. Thankfully she did it right and didn't jump off. Result was excellent, clean run and second place :) Here is video.    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti