16.3.2013

Elämä jatkuu..

9.3.2013 @Tahko
Viime viikonloppu tuli vietettyä Tahkolla, mikä oli sinänsä hyvä että pääsi näistä kotiympyröistä pois muualle. Ihmisten ilmoilla ei tullut käytyä juuri ollenkaan, ei oikein ollut after ski -fiilistä kun ajatukset olivat edelleen Idan luona. Yolan kanssa nautittiin aurinkoisista päivistä ja hengailtiin jäällä pitkät lenkit. Sagakin oli mökillä mukana ja mummo-koiralla oli kovasti vauhtia lenkeillä. Kummasti tuo Yolan läsnäolo Sagaankin sai ihan eri tavalla virtaa ja lenkit pitenivät kummasti :)

Perjantaina aloiteltiin HSKH:lla uusi tokokurssi, jossa on tarkoitus käydä läpi VOI-EVL -liikkeitä :D Eilen aloitettiin kurssi kokeenomaisella treenillä. Tehtiin tasamaa nouto, seuraaminen ja AVO-kaukot, näiden lisäksi isona liikkeenä luoksari yhdellä stopilla.
  • NOUTO oli ihan jees. Yola lähti vauhdilla kapulalle ensimmäisellä käskyllä ja lähti palauttamaankin vauhdilla. Pari metriä ennen allekirjoittanutta se sai jonkin hajun, jonka seurauksena kapula tipahti ja nenä vei neidin jonnekin muualle. Pienellä huomauttamisella se kuitenkin kapulan kävi hakemassa ja tuli perusasentoon. Pitäisi nyt noita palautuksia treenailla himpan ahkerammin...
  • SEURAAMISESSA oli alkuun vire vähän turhan korkealla, se painoi aika paljon. Hitaassa kävelyssä jäi seisomaan, joten jouduin uudelleen käskemään. Käännökset oli kaikki todella huonosti kävelty! :/ Treenattavaa siis hitaassa kävelyssä ja käännöksissä, peruuttamisesta puhumattakaan :P
  • KAUKOT oli ihan jees :)
  • LUOKSARIssa se jäi hyvin odottamaan ja lähti hyvällä vauhdilla tulemaan kohti. Ehkä himpan turhankin reippaasti? Pysäytys venyi ja loppu oli osittain ravaten.
Lisäksi tehtiin vielä lopussa paikkamakuut sekä istuen että maaten. Istuminen oli muuten ok, mutta Yola oli jossakin vaiheessa kirputtanut jalkaansa. Tämä tosin oli vasta toinen paikkaistuminen Yolalle :) Paikkamakuuseen vaihdettiin paikkaa, koska en halunnut sinne EVL-häiriötä vielä. Siirryttiin reunimmaiksi ihan An viereen. Arvatenkin neiti päätti käydä tekemässä An tässä vaiheessa :P Viereinen valkkari oli piipannut paikkamakuun aikana. Tiedä olisiko Yola tästä ottanut häiriötä, mutta kuulemma oli haukahtanut pari kertaa todella kiukkuisena. Sanoivat että ihanko olisi sanonut sille valkkarille, että ole hiljaa nyt! :D Lopussa se vielä oli noussut istumaan juuri ennen paluuta.

Tänään oli ohjelmassa agikisat Ojangossa, jossa kisattiin Muotkan Esan hyppyradalla ja agiradan oli suunnitellut tuomariharjoittelija.
Hyppyrata sujui ihan äärettömän hyvin, Yola pysyi hyvin hanskassa ja oli todella mukavaa sen kanssa radalla. Tällä kertaa ihan itse kämmäsin radan :I Kepeiltä olin ajatellut tehdä persjätön ennen seuraavaa hyppyä, mutta olin aivan totaalisen myöhässä ja pieleenhän se hyppy meni ihan totaalisesti. Kun totesin olevani myöhässä, rupesin pelastamaan takaaleikkauksella hyppyä, mutta sekin oli jo myöhässä ja Yola hienosti mun rävellykset luki takaakierroksi :D Sen jälkeen taas loppurata sujui kivasti. Aika oli ollut n. 33sek (-10 luokkaa) joten vauhti on ollut aika hyvin kohdallaan, hylly-kohdassa aikaa paloi kuitenkin monta sekunttia. Tuloksena tästä siis HYL.

Agiradalla oli varsin mielenkiintoinen alkusuora: hyppy-rengas-hyppy-pituus-putki. Esteet ei tokikaan ollut suoralla linjalla. Yola tosi hienosti meni alun, vaikka vähän rengasta mietin ja pelkasin. Olin renkaan takana ottamassa sen vastaan, jotta sain käännettyä sen hypylle hyvälle linjalle. Pituudelta irtosi hyvin putkeen ja ennätin oikaisemaan A:lle itse ajoissa. Kepeille tuli nyt virhe, olisi pitänyt käydä tekemässä niisto sinne eikä antaa Yolan hakea itse niitä, koska vaara oli että juurikin noin tuolla käy. Muutoin tämäkin rata oli super :) Kontaktit toimi hyvin ja Yola tuntui olevan koko radan hyvin hanskassa. Tästä radasta on olemassa myös video, mutta se tulee myöhemmin. Tuloksena 5vp, sij. ?/? (aika -11,59)

Tässäpä vielä kuvat lauantain kisaradoista:


 

Huomenna hyvä jatkaa KKK:n kisoissa, tosin lainaohjaajan kanssa :)
Loppuun vielä muutama kuva viime viikonlopulta

Pyöriminen on hallussa molemmilla tytöillä:

 



        

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti