3.3.2013

Voihan harmitus!

Torstaina käytiin taasen Jessican luona vähän katsastamassa, että millä mallilla tokoilut on. Ajatuksena oli ruveta katsomaan jotain uusia juttuja, esim. ohjattujen noutojen suuntia jne. Mutta näihin suunnitelmiin tuli muutos ja kahlattiin AVOn liikkeet läpi.

Päästiin nimittäin Yolan kanssa peruutuspaikalta Jankk:n tokokokeeseen joten tänään oli ohjelmassa virallisessa kokeessa avoin luokka. Tuomarina Janakkalassa oli Juha Kurtti.

  • PAIKKAMAKUUssa Yola oli aika kierroksilla ja vähän olin sydän syrjälläni, että mitenhän tässä oikein käy :o Hyvin se kuitenkin maassa odotti, kun 3min päästä palattiin koirien luokse. Levoton se oli ollut ja kaula oli tuttuun tapaan venynyt :P Loppua se taasen ennakoi ja pomppasi istumaan jo siinä vaiheessa, kun palasin luokse ja käännyin viereen. Pisteitä siis tästä 7.
  • SEURUU oli oikein kivaa lukuunottamatta kahta viimeistä metriä, siihen asti tuomarinkin mielestä oli 10p seuraamista. Lopussa tultiin tosi lähelle kehän reuna-aitoja ja siinä oli tietty liikkuri ja tuomari tosi sumpussa ja melkein heidän keskelle kävelytettiin. Loppuun tuli vielä täysikäännös ja sen perään heti seis. Yola hidasti lopussa ja viimeinen käännös/perusasento oli sanonko-mistä.
  • LIIKKEESTÄ MAAHAN oli ihan super :) 10
  • LUOKSETULO oli kanssa hyvä, lopun perusasentoa hieman ennakoi. 9
  • LIIKKEESTÄ SEISO myös super :) 10
  • NOUDOssa olikin sitten vähän vaikeuksia.. Yola ei lähtenyt ensimmäisellä käskyllä noutoon, meni varmaan ½m eteenpäin ja istui uudestaan kysymään lupaa. Toisella käskyllä meni kapulalle hyvin, mutta palautti ravaten. Lopun perusasento väljä. Mutta loppujen lopuksi ei mitään yllättävää eikä uutta. 7
  • KAUKOT oli myöskin ihan super. Tuomari kysyi liikkeen jälkeen ennen pisteitään, että miten meni mun mielestä kun olin kommentoinut noutoon että ei mitään yllättävää siinä ja osasinkin odottaa tuon tyyppistä suoritusta. Totesin kaukoista, että hyvinhän ne meni ja sen jälkeen tuomari näytti 10. Kuulemma odotti josko olisi itse siitä virheitä kertonut hälle.
  • HYPPY puolestaan meni ihan totaalisesti penkin alle. Yola lähti kyllä hyppyyn hyvin ensimmäisellä käskyllä ja hyppäsi suoraan, eikä lähtenyt kääntymään hypyn päältä takasin. Mutta neitipä ei sitten istunut ollenkaan, ei edes toisella käskyllä, vaan rupesi nuuskimaan hyppyä. Sitten se pomppasi ilman mitään käskyjä takaisin viereen. Eli tästähän tuli pistesaaliiksi pyör0
  • KOKONAISVAIKUTELMAsta saatiin kovasti kehuja, työskentely oli vaikuttanut hyvältä ja kuulemma ohjaajakin oli onnistunut liikkumisessaan oikein hyvin eikä mitään ylimääräisiä vartaloapuja ollut tarjolla. 10
Tuloksena siis 159p / AVO2
Lievästi sanottuna ottaa päähän tuo yhden pisteen uupuminen 1-tuloksesta, etenkin kun muuten liikkeet meni aika tosi kivasti ja itselläkin oli hyvä fiilis kokeessa. Positiivista tosiaan se, että kokonaisuutena todella hyvä kisa. Oli oikeasti hauskaa Yolan kanssa kisaamassa, se oli aivan super <3 Harmi tuo hypyn aivopieru :( Mutta eipä se auta muu kuin katsoa uusia kisoja ja sitä ennen treenata vähän lisää hyppyä sekä noutoja ;)

* * * * *

We had today obedience trial and we competed first time in open class. Trial went quite well and maybe first time ever I had really good feeling in trial :) Yola was working really nicely and did really nice job. There were some problems but nothing which I haven't known. Though jump was fiasco and we got 0 points :( Jump has been difficult, but I didn't believe we could get 0 points of that. Difficulty has been there she needs to jump and I'm staying behind her waiting. She wants to turn back already during the jumb and it's quite difficult after that sit and jumb back. Though today she jumped well but didn't sit at all, she started to sniff obstacle. Then she jumped back without my command so 0 points...

We got 159 points and 2nd prize. Our goal was of course 1st prize (more than 160 points) and our points sucks! Only one point missing!! I'm really happy how well we did in trial with Yola and how much fun we had. And that's why in same time in same timeI'm so disappointed  :( Well, better luck in next trial!    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti