24.9.2014

Yola treenailee

Treenisyksy jatkuu vaan Yolan kanssa viikottaisilla treeneillä Juhalla & Niinulla. Yengankin osalta aina kun jaksaa ja huvittaa. Täytyy myöntää, että pikku-ukko on aikalailla hunningolla, pitäisi oikein nyt skarpata sen kanssa :D Toki sen kanssa koko ajan arkielämän juttuja opiskellaan, mutta...

Yola on pinkonut Juhan treeneissä ja hyvin onkin pinkonut. Viime viikolla päästiin tekemään mm-kisojen rataa! Muuten meni ihan kivasti, mutta yhdessä kohtaa allekirjoittanut ei katsonut ensin koiraa ja toisella kertaa ei eteensä joten kumpikaan yritys ei siltä osin päätynyt hyvin! Tästä on muistona edelleen itsellä musta polvi, onneksi se on kuitenkin jo ruvennut taipumaan ja turvotus laskenut :)

Yenga oli viime viikolla Niinulla treenaamassa. Hyvin se meni ja saatiin hyviä vinkkejä mitä tehdä tuon kanssa. Pikkuhiljaa :) Täytyy katsella sille tuurausvuoroja Niinulta aina silloin tällöin, niin olisi vähän säännöllisempää.

Tällä viikolla Niinun treeneissä saatiin sumplittua niin kivasti jutut, että Yolan treeni saatiin pitkästä aikaa videolle. Siispä se tässä linkki :)


Ekalta radalta kellotettiin pätkää kolmella eri ohjaustavalla. Mielenkiintoista oli, että meidän ajatuksissa nopein versio olikin hitain ja päin vastoin! Eroa saatiin ohjauksille kymmenys. Lisäksi itselle yllärinä tuli kepeille vienti, en kuvitellut siinä olevan ongelmia mutta niin vain oli. Yola kyllä todella kivasti vastaa palkkaamiseen ja parin palkkauksen jälkeen kuvio jo toimikin hyvin :)

Muutama treenattava juttu on nyt noussut listalle tässä lähiviikkojen treeneistä:
- kontaktien sivuttaisetäisyys
- 'hunnitus'
- keppikulmat

Tästä on siis hyvä jatkaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti