18.10.2014

Juoksukoulu -osa2

Tänään oli juoksukoulun toinen treenikerta lauantai-illan ratoksi. Porukka oli hieman viime kerrasta pienentynyt ja meitä taisi paikalla olla 7, kun kaiken kaikkiaan juoksukoulussa on osanottajia 12. Tällä viikolla treeni oli aika paljon kevyemmän tuntuinen verrattuna ensimmäiseen treeniin eli salilta ei tarvinut polvet täristen raahautua pois tällä kertaa :P Mutta eiköhän tämäkin huomenna lihaksissa tunnu!

Päivällä vein merlet Luukkiin Halkolammin metsiin seikkailemaan ja reilun tunnin taaperrus siellä aikaan saatiin. Tällä erää oli kamerakin mukana, sen verran hieno ilma oli päivällä :) Tämän postauksen seassa siis jokunen kuva päivän retkeltä.


TOKO-tehikseen oli syys-lokakuun vaihteessa ylimääräinen haku ja päätin kokeilla onnea tehiksen kanssa ja vasurilla sutasin hakemuksen sen enempiä miettimättä mitä siihen kirjoittelisi. Maanantaina tupsahtikin sähköpostiin posti, jossa ilmoitettiin meidän päässeen Yolan kanssa tehikseen! Keskiviikkona olinkin itse tutustumassa uusiin treenikavereihin ja mitä siellä tehiksessä oikein touhutaan. Oli oikein mukavan oloinen ja kannustava treeniporukka, joten talven treenejä innolla odotetaan. Tehiksen toiminnasta voi lukea tarkemmin omasta blogista :)

hulluilla on halvat huvit
Maanantaina juostiin Juhalla Agility-Akatemialla treenit ja tiistaina oli taas tuttuun tapaan Niinun treenien vuoro. Tälle viikolle olin ostanut Askolta toisen vuoron meidän ryhmään, joten Yengakin pääsi ihan oikeasti treenaamaan. Vitsi se oli pätevä! Yenga teki jo pakkovalssia putkeen, vähän päällejuoksun alkua ja ihan jopa 4 esteen radan pätkänkin :) Olipas hauskaa! Se on edelleenkö juna :D Vähän rajun oloinen tuntuu olevan joten voi olla vähän 'vaarallisempi' tapaus tämä ohjata verrattuna Yolaan. Veikkaan tuon nimittäin tulevan ihan surutta päin, jos/kun itse on ohjauksissa myöhässä tai edessä. No, onneksi ohjaaja on juoksukoulussa :D 




poseeraukset ei ihan onnistuneet tänään :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti