10.4.2011

Aksaa paksaa

Yolan kanssa Sporttiksella tänään tekemässä kotiläksyjä. Video puhukoon puolestaan..


We were today doing some homework at SporttikoiraHalli. Not so many words today, but here is video..

2 kommenttia:

  1. Hienolta näyttää, vau! Agilitykouluttajana en kuitenkaan voi olla antamatta vinkkejä :D Mä laittaisin ehdottomasti lelun valmiiksi eteen, sillä nyt koulutat koiraa keskittymään enemmän suhun etkä niinkään esteiden suorittamiseen, sama homma jos heittää lelun, se koiran fokus on yhä sussa. Koiran pitäisi keskittyä aina 100% tekeillä olevaan esteeseen. Näen nykyään todella paljon koiria (erityisesti tuntuu olevan aussieiden vaiva) jotka ei hae esteitä, juoksee niiden ohi tai rikkovat itsensä tai esteet kun katse on aina ohjaajassa.

    Tietty ohjausta treenataan sit erikseen mut tällaset suorat treenaisin niin. Tuossa estesuorassa se, että lelu on valmiina edessä saa koiran juoksemaan kilpaa sun kanssa esteelle, jolloin koira opetetaan myos ohittamaan sut josta tulee sit apua kun teette ratoja.

    VastaaPoista
  2. Joo, tajusinkin itse tuossa putkea tehtäessä, että unohdin ihan kokonaan palkata eteen. Putkella se jopa toimii. Hypyillä vaan ongelma oli siinä, että Yola ei vielä niin paljoa leluun fokusoidu, että sen perässä meni jälkimmäisen hypyn yli. Lähtee siis lelun sijasta mun perään ja kiertää siivekkeen. Sen takia siis jouduttu nyt alkuun palkkaamaan noin.

    Eiköhän myö Oreniuksen Juhan (+muiden koutsien) avustuksella saada Yolasta aksakoira tehtyä. Intoa ei ainakaan tässä vaiheessa puutu :)

    VastaaPoista