5.4.2011

Yola 4kk / Yola 4 months

girls 5.4.2011
Viimeisimmästä päivityksestä onkin kulunut jo tovi jos toinenkin..tosin eipä tässä hirveästi ole tapahtunutkaan? Itse olin viikonlopun reissussa ja Yola Lindalla hoidossa. Muutoin kaikki oli mennyt hyvin, mutta kuulema nuo herätykset oli vähän turhan aikaiset :) Neiti oli heräillyt kuuden jälkeen jokaisena aamuna. Itse toin Tahkolta tuliaisina kurkkukivun, joten tässähän tämä viimeinen lomapäivä menee lepäillessä. Linda oli mittaillut Yolan ja n. 4kk strategiset mitat olisi 41cm ja 11,2kg.

Yola reippaili tänään portaat ensimmäistä kertaa ylös täällä kotona. Ei kauheasti tarvinut neitiä hoputtaa tms, kun Ida meni edellä. Yhteen kohtaan meinasi tulla uskon puute lapsella, mutta nostettuani sen ensimmäiselle portaalle jatkui matka taas hienosti ylös asti :)

Perjantaina alkaisi Yolan pentuagilityt Oreniuksella. Jänskää! Saas nähdä miten tuommoisen ipanan kanssa siellä pärjää?

Unohdin ihan totaalisesti, että Yola viettää 4kk synttäreitä! Onnea siskoille :)


nukkumista / sleeping
It's been a little while from the last update, but nothing has really happened so.. 
I had a little vacation last weekend and Yola was visiting at Linda's. Everything went really well with Remy ja Rico, even though Linda didn't like much Yola's timetable. She is quite early in the morning, waking up around six o'clock ;) Linda did some measurements and Yola is now 41cm high and weights 11,2kg.

On friday starts our puppyagility. Really interesting, I don't know what to do with her at all but that's why we are going to class :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti