6.5.2011

Agiliitoa jälleen kerran :) / once again: training agility

Tällä viikolla ei ollakaan puuhailtu mitään erikoista. Sunnuntaina oli ohjelmassa Sporttiksella aksavuoro ja tokihan me ipanan kanssa siellä käytiin. Tehtiin vähän tokoa ja kontaktiharjoituksia. Agilityyn liittyen hyppysuoria, takaakiertoja ja putkea. Kivasti neiti otti ensimmäistä kertaa kierroksia, kun muut koirat tekivät. Myös taistelu oli taas kiva juttu! Tosi hienosti se haki mutkaputkeen ja pyöripä siellä ihan itekseenkin..

Keskiviikkona kävin hakemassa likoille raakaa luuta Murren Murkinasta ja ensimmäiset raa'at luut ne saikin heti keskiviikkona. Vähän ovat vaan turhan isoja paloja ja ke-ilta menikin sahan varressa..lopputulos muutaman tunnin työn jälkeen oli 2 pientä pätkää isommasta luusta :D Torstaina olikin ohjelmassa luusahan hankinta Puuilosta. Sitä en vielä ole testannut, mutta toivottavasti edes vähän (!) parempi kuin edellinen...

Idan kanssa käytiin torstaina taas pyörähtämässä Vihdissä eläinlääkärissä. Paketti oli jälleen valahtanut.. Kinttu oli edelleen kasassa :) jäykkähän se on ja hieman nestettä kerännyt. Paketti laitettiin vielä viikoksi takaisin ja jos ensi viikolla kaikki näyttää hyvältä, päästään aloittamaan kuntoutus :)

Tänään olikin ohjelmassa Oreniuksella aksatreenit. Harjoiteltiin ihan ensin pussia ja Yola menikin sen parin kerran jälkeen jo ihan itsenäisesti, ilman että Juha sitä piti ylhäällä. Pussin perään lisättiin ensin hyppy ja vielä tämän jälkeen putki. Seuraavaksi siirryttiin tekemään U-putki, suoraputki, hyppy. Hyppy oli sijoitettu niin, että koira lähetettiin suoraan putkeen ja jäätiin hypyn taakse odottamaan ja ottamaan koira vastaan ja tähän tehtiin valssi. Tätä harjoiteltiin pari kertaa ja siitä jatkettiin vielä takaakiertäen hypylle ja vielä muurille. 

Yola haki todella hienosti putket, kunhan vaan itse muistin ohjata sitä kunnolla ja takaakiertokin toimi, kunhan sen vaan sinne muistin viedä loppuun asti :D Suorasta putkesta se tuli ulos aikamoisella vauhdilla ja hieman jo kaarteet tuppasi levähtämään.. Neiti alkoi jo sen verran ottamaan kierroksia, että kerkesi karjumaan kesken 'radan' kartturille ohjeita..tai siis että kartturi ohjeistaisi vähän nopeammin ja voisi vaikka juostakin vähän nopeemmin tai tehdä oikeastaan kaiken vähän nopeammin! Myös leluun kiinni napatessa hampaat erehdyksissä kalahtivat omaan käteeni ja muistona onkin muutama reikä ja komea mustelma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti