17.5.2011

Agiliitoa taasen ja Idan polvi

Yolan kanssa oltiin taasen perjantaina Juhan opeissa Kivistössä ja hauskaa oli. Yolalle oli jäänyt nelivetopäälle ja siis ihan hillitön kiskominen :o Muutenkin tuntui vähän olevan neidillä ylimääräistä virtaa.. Tällä kertaa ohjelmistossa oli pakkovalssi. Alku näytti hyvältä ja Yola tajusikin idean hyvin nopeasti yhdellä esteellä. Kun tehtävä siirrettiin 3 esteen radalla, keskimmäiselle esteelle, olikin pieni pentu ihan hukassa. Se varasti lähdöstä suoraan namialustalle, eikä yhtään keskittynyt käteen. Kun se saatiin tulemaan oikein toiselta puolen ja vaihdettiin suunta meni pasmat taasen sekaisin. Nyt se muisti sen vanhan namialustan paikan ja kävi vaan sitä tsekkailemassa, vaikka näytettiin uusi alusta ja nami. Lauantain vapaavuorolla tätä vielä vähän kertailtiin ja ongelmia oli edelleen. Yksittäisellä esteellä toimii, mutta toinen hyppy eteen niin ei enää toimikaan. Eli lisää toistoja. Purin nyt pakkovalssia osiin ja kahdella esteellä palkkasin sen siitä, että tulee käteen siivekkeen ohi ja siitä askel taaksepäin. Tämän pidemmälle ei nyt menty. Lisää treeniä vaan tässä..

Ida sai vihdoin ja viimein pakentin polvestaan pois ja ensimmäinen fysioterapiakin on takana. Kova työ onkin nyt siinä, että tuon saa taas jalkaa käyttämään! Polvi nyt kuitenkin näyttäisi olevan kasassa :) Fyssan kanssa jokunen askel saatiin aikaiseksi operoidulla jalalla kävelymatolla ja kotona jatketaan jumppauksia. Juuri naksuttelin sille ja hyvin nopeasti se tajusi, että namin saa kun kaikki 4 jalkaa on maassa. Tarjosipa jopa lyhyttä askeltakin...vahingossa?

* * * * * 


We had again agility training on friday. First time there was little problems with Yola, nothing major and I'm not worried about it. We did one method and Yola got it when we were doing it with one jump. When we moved it to other jump and put one jump in front of it, she didn't remember it at all. I trained that also on saturday and made it little bit easier. We need to train it more and I think she gets it quite quickly because she already knows the idea of it. Here is one video from Youtube where they are doing that method in second jump:


Ida doesn't have cast anymore and the knee is looking good. Well really it doesn't look good or nice but it's ok. I don't mind how it looks like, more important is that she can use leg and the leg holds up. A lots of work ahead us and all fingers crossed for us :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti