18.6.2011

treenejä / just training

Tovi mennyt edellisestä päivityksestä, mutta eipä tässä ole sen kummempia tapahtunut :) Aksattu ja jäljestetty on, mutta ei sen kummempia.

Toissa viikolla onnistuin selkäni nitkauttamaan sen verran ilkeästi, että jälkitreeneissä meille jäljen talloi treenikaveri ja koutsi ajoi sen Yolan kanssa. Oli varsin mielenkiintoista nähdä se jonkun toisen kanssa jäljellä. Simolta löytyi tuon jälkeen lisää vinkkejä, miten tuon kanssa toimia jäljellä. Vauhtia on, mutta sitä ei nyt lähdetä ottamaan pois. Itse pitää vaan huolehtia ettei tule mitään äkkinäisiä jarrutuksia/rykäisyjä liinaan, muuten Y alkaa heti poukkoilemaan jäljellä. Hyvin nokka kuitenkin maassa pysyy ja sehän se pääasia. Tällä viikolla ajoin jäljen itse ja hyvinhän tuo näytti pelittävän. Nyt voidaankin seuraavaksi ruveta pidentämään jälkeä.

Aksatreeneihin osui +32 asteen helteet ja ipana-pipana hyytyi treeneissä ihan totaalisesti. Lisäksi vielä itse talloin kahteen kertaan sen tassuille ja kerran se itse juoksi hypyn siivekettä päin, kun teki vähän turhankin tiukan kaarteen. Vähän jäi kaihertamaan mieltä treenien jälkeen, noinkohan meni aksainto pennulta, mutta onneksi se oli jo seuraavissa treeneissä oma kaheli itsensä :)

Tottis-treenitkin päästiin aloittamaan EPK:n varttuneiden pentujen ryhmässä. Muut pennut oli Yolaa muutaman kuukauden vanhempia, mutta oli kiva huomata ettei tuo niistä ihan kauheasti ollut jäljessä. Hyvällä mallilla tokoilutkin näyttää olevan :)

Tänään olisikin ohjelmassa lampaita! Itse mursin kylkiluun yskiessäni torstaina, joten Linda pääsee (vai joutuu?) Yolan kanssa lampaita ihmettelemään. Katsotaan napsahtaako nakki ja pääsee myös autoilemaan... Huhuja olen kyllä kuullut tuosta kylkiluun katkomisesta yskien, mutta vähän epäilevästi niihin suhtautunut. Näköjään senkin voi ihan aikuisten oikeesti tehdä, uskomatonta! Lampaista juttua lisää vähän myöhemmin..

Löysin itselleni vielä lainahepon kenen kanssa pääsee silloin tällöin ratsuumaan :) Veljeni tytskän 5v tamman kyydissä olen nyt 2 kertaa ollut ja jatkossa silloin tällöin kiireavuksi olen lupautunut. Ihan hauskaa :) Valitettavasti toki juuri nyt Tea apua kaipailisi, mutta tämän muljahtelevan kyljen kanssa kaikki toiminta on tällä hetkellä aika heikoissa kantimissa.

Aijuu ja Idakin kävi torstaina polvikontrollissa torstaina. Toistaiseksi kaikki näyttää hyvältä ja paketti laitettiin vielä 2 viikoksi takaisin. Jalka näytti ihan kuivalta ja haava oli umpeutunut hyvin. Tikit siitä otettiin nyt pois, mutta antibiootteja jatkettiin vielä paketin ohella 2 viikkoa. Onneksi Ida sai antiloopit piikkinä niskaan ja itse ei niitä tarvitse enää muistaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti