5.6.2011

Yola 6kk / Yola 6months

Ipana-pipana täyttää tänään 6kk ja alkaa olla jo iso tyttö :) tai no, aika rimpulahan tuo on fyysisesti vielä ja psyykkisesti..no joo :D

Pikkasen ollaan käyty jäljellä ja nenä toimii ihan kivasti. Malttia vaan pitäisi hieman saada lisää. Tosin tämä koskee ihan kaikkea touhua. Jäljistä ei sen enempää tällä erää. Ensi viikolla päästään ensimmäistä kertaa isompien pentujen tottisryhmän treeneihin mukaan. Jännä nähdä mitä tästä tulee, malttaako neiti siellä yhtään kuunnella vai olisiko menossa vaan kaikkia muita moikkailemaan.


4.6.2011 @Klaukkala
Eilen vietettiin ensin aamupäivä Aksun luonnetestiä seuraten Kauklahdessa ja sieltä suunnattiin jälkeen Klaukkalaan veljen ranchille päiväksi möyrimään. Yola oli illalla taasen varsin väsynyt tyttö. Mutta riitti ohjelmaa neidillä, kun piti seurata missä ihmiset menee ja vähän kaivella monttua. Lisäksi piti vielä kaivella vähän kuoppia sinne ja tänne sekä olla linssiluteenakin! Mutta kivaa oli :) Pikku-rakki aka Saga oli myös Klaukkalassa ja hirvittävän hienosti Yola sen kanssa on toimeen tullut. Toisin sanoen siis osaa jättää kärtty-mummon rauhaan eikä yritä väkisin sitä saada leikkimään.

Siskojakin (Giusa ja Nari) nähtiin Janakkalassa ja aikasta erilaisia ne olivat. Giusa hirvittävän iso ja roteva luustoltaan sekä turkiltaankin. Nari taasen kauhian pieni ja siro. Yola olikin sitten näiden kahden puolesta välistä. Kuvia löytyy Lindan sivuilta galleriasta.

Idakin kävi taasen polvikontrollissa viikolla ja kaikki näyttäisi tällä hetkellä olevan kunnossa. Jalka pistettiin takaisin pakettiin, joka Idan mielestä on niin hyvä, että sillä pystyy vähän kävelemäänkin ulkona :D Nyt odotellaan polven luutumista uuteen asentoon ja toivotaan sen sillä pysyvän kasassa.


* * * * * 

4.6.2011 @Klake
Happy birthday to Yola and her sisters! They are now 6months old. Yola thinks she is already very big girl but... ;)

We have been tracking and training agility with her. Everything seems to be ok. Even though she needs to calm down a little bit when tracking but she is using her nose quite well. So we need more training, surprise :) Next week we have our first obedience training. It's really nice to see how she is there. Can she focus to do things with me or is all other dogs (puppies) and people more fun than me :D

We also met two litter sister. We had very nice and sunny day in Janakkala. Photos can be found in Linda's homepage.

Ida had control this week too. Everything seems to be ok for now. There is again the cast and next control is after two weeks.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti