17.8.2011

vähän treeniä

..kun lomakuulumiset on kerrottu, koittaa paluu arkeen eli treenaamista on taas pikkuisen aloiteltu :) Yolan kanssa on vähän tokoiltu ja nyt työn alla on kontaktin ottaminen perusasennossa. Hyvin nopeasti se jo on sen ymmärtänyt. Käskyjen kanssa meinaan itse olla hukassa, mikä sana mihinkin liikkeeseen, millä kielellä? Tuntuu että näitä perinteisiä tässä/tänne/täällä viljelen arjessa niin paljon, ettei niistä ole käskyiksi. Niimpä ajatuksena olisi kääntyä ruotsin puoleen, tosin muistaako niitä sitten tosi paikan tullen? Ongelmasa kullakin ;)

Tänään ensimmäistä kertaa ammuttiin Yolalle eikä se reagoinut millään tavalla paukkuihin. Ei kääntänyt katsetta/päätä/korvaa laukausten suuntaan. Sen jälkeen käytiin vielä samalla reissulla jäljellä. 4veto oli taasen palannut kuvioihin aika hienosti :I Jäljellä oli 2 purkkia pitkien sivujen puolessa välin ja yksi jäljen lopussa, yksi suorakulma. Muuten ihan suht ok, mutta kulmaan pääsi tekemään turhan lenkin..pitää ottaa se vähän lyhyemmälle narulle seuraavalla kerralla, jos saisi vähän ohjattua paremmin sitä kulmassa. Työtä riittää...

Ida nautiskeli lomani aikana omakotitaloelämästä Klaukkalassa veljeni hoteissa ja hyvinhän tuo oli siellä pärjännyt. Jalka näyttää päivältä päivältä paremmalta :) Nyt se on ollut siis kipsitön 2kk ja Idan kanssa tehdään jo tunnin kävelylenkkiä ihan ongelmitta. Yolan kanssa se kovasti haluaisi riehua, mutta mie olen vähän eri mieltä asiasta vielä. Tänään käytiin fyssalla ja ihan hyvältä näytti, selkä oli jumissa, mutta ihmekös tuo.. Huomenna olisi ohjelmassa eläinlääkärin kontrolli ja katsotaan sitten jatkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti