29.9.2011

Kuulumisia / updating

Onkin mennyt jo tovi edellisestä oikeasta päivityksestä..
Nyt on taas kaikki treenit pyörähtänyt käyntiin syksyn myötä ja kaikkea on, lampaita lukuunottamatta, touhuttu Yolan kanssa. Idakin on nyt saanut uuden harrastuksen ja se on ruvennut käymään jäljellä :) Se on aikalailla erilainen Yolaan verrattuna, suorastaan nauttii kun toinen menee hissuksiin hihna löysällä koko jäljen. Idan kanssa nyt ei ole niin justiinsa miten se jäljestää, mutta kunhan on sillekin tekemistä..

Tänään käytiin sen kanssa näyttämässä kinttua Kaitsulle ja hyvältä näyttää. Polvi hienosti paikoillaan eikä lonksu mihinkään suuntaan. Raudat on tarkoitus jättää polveen ellei se ala talvella kovasti niihin reagoimaan ja nostelemaan jalkaa. Tosin Ida on nostellut noita kinttujaan jo kauan ennen leikkausta heti kun pakkanen laskee -10 asteeseen :D Mutta katsellaan ihan rauhassa.. Seuraava kontrolli on 15.12 ja kuulema joululahjat pitää olla mukana tuolloin ;) 'Hauskaa' tässä on se, että ensimmäinen leikkaus oli 16.12.2010 joten aikalailla vuosipäivää vietetään.

Yola on agiliidellyt ja kävipä se tuossa hyppytekniikkaakin opiskelemassa. Kommentit hyppytekniikasta oli, että tekniikka näyttää hyvältä, kropan käyttö ikäisekseen hyvin hanskassa, vauhtia oli taitoa enemmän (ylläri) ja syviä lihaksia pitäisi vahvistaa. Videoita löytyy pari kappaletta galleriasta. Agilitya ollaan pingottu Oreniuksella edelleen ja kyllähän tuo kehittyy..jos ei muuten niin ainakin äänijänteiden käytössä :D Ääntä siis riittää sekä radan laidalla että radalla, hohhoijaa! Vauhtiakin on ihan hurjasti, joten hyvältä näyttää kunhan saadaan Pölypallo pysymään vielä lapasessa. Tämän hetkinen ongelma ehkä siinä, että Y menee hirvittävän helposti mun selän taakse eikä oikein osaa hakea siihen ohjaavaan käteen ja sitä seurata. Selän takaa se sitten valkkailee vähän oman pään mukaan niitä esteitä :D Eli ainakin on tiedossa mitä talvella treenataan omilla vuoroilla...

* * * * * 
English summary is coming...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti