12.7.2012

Kisakokemuksia

Käytiin eilen Yolan kanssa korkkaamassa agilityn osalta kisaura, mutta siitä ei paljoa jäänyt jälkipolville kerrottavaa..vai jäikö? :D

Purinalla oli siis Purina Open -osakilpailu, jossa oli virallinen rata ykkösille. Makseja oli ilmoittautunut kisoihin yli 60! Siihen päälle tuli vielä epävirallisesti osallistuvat kakkos- ja kolmosluokan maksit joten lähtöjä oli 'muutama'. Onneksi Yolan kanssa oltiin alkupäässä ja vuoro radalle oli sopivasti rataantutustumisen jälkeen. Muttamutta.. Ajatus oli käydä kokeilemassa miten Y toimii kisatilanteessa ja minkälainen se on siellä. Etukäteisajatuksena oli kontaktit hieman kysymysmerkit, tullaanko niistä läpi ja lujaa vai hiippaillaanko alas?

Yola veti aivan överiksi kierrokset radalla eikä se keskittynyt laisinkaan tekemiseen. Ainoa mihin se keskittyi oli mun komentaminen ja karjuminen! Eikä se edes rauhoittunut yhtään ensimmäisen radan jälkeen vaan sama meno jatkui toisellakin radalla. Se ei yhtään katsonut hyppyjä tai rataa ja keksi sellaisenkin hauskan jutun, että rimat alittamalla pääsee PALJON lujempaa! Täytyy myöntää, että teki mieli napata sitä niskavilloista kiinni ja hieman ravistaa...tai ehkä tehdä kauniit harmaat rukkaset :P Oli nimittäin aika karmeeta sen kanssa :D Jos jotain positiivista, Y pysyi lähdössä molemmilla radoilla ja lähti vasta luvalla liikkeelle. Tosin jälkimmäisellä radalla se tuli jo ensimmäisen hypyn riman ali. Kävin palauttamassa sille radan jälkeen mieleen, että näistä esteistä piti hypätä yli! Ensin se tarjosi lämppäesteilläkin alitusta, mutta hieman kun keskusteltiin, alkoi se taas hyppäämään ja sain palkattua sen muutamasta hypystä + takaakierto-hypystä, jonka jälkeen suuntasimme kotiin.

Onneksi Niinu sattui turistiksi paikalle ja näki tuon jälkimmäisen radan, voidaan ihmetellä sitä yhdessä treenien jatkuessa..
Ensi viikolla vielä olisi ohjelmassa Juhan treenit ja sitten tuleekin parin viikon tauko aksasta ja kaikesta muustakin, kun suuntana on Ylläs! Niin joo ja elokuulla päästäisiin taasen paimentamaan :)

2 kommenttia:

  1. Lisää häiriötreeniä vaan, eiköhän se siitä lähde suttaantumaan kisoissakin! :)

    VastaaPoista
  2. No, on ainakin testattu miten tuo pelittää ja kun tietää, niin seuraava kerta lienee jo helpompi. Kunhan tuo ei nyt keksinyt sitä rimojen alitusta pysyvästi..

    VastaaPoista