18.8.2012

Kisat @Janakkala

Tänään oli siis ohjelmassa kisapäivä (agility) kera Remyn ja Yolan Janakkalassa, olin ilmoittanut molemmat likat kahdelle radalle. Keli ainakin suosi ja päivä saatiinkin viettää aurinkoisessa ja lämpimässä säässä :)

Kisat alkoivat kakkosten radoilla, joten Remy oli ensin vuorossa. Remyn kanssa on yhdessä aksattu ennen kisoja kokonaista kaksi kertaa, toinen keväällä ja toinen viikko sitten. Kyseessä siis todellakin 'lahjattomat treenaa' -metodi :D Ensimmäisellä radalla Remy ei ollut yh-tään hanskassa ja se arpoikin siis hyvin nopeasti oman radan, jonka jälkeen poistuttiin hyvin nopeasti radalta. Tokalla radalla se oli jo paremmin kuulolla, mutta valkkasi taasen parhaaksi näkemänsä reitin ja esteet siinä vaiheessa, kun allekirjoittanut hukkasi radan 10 esteen kohdalla *hups* :P Tuloksena siis 2xHYL. Ei muuta kun lisää kisoja ja testaamaan Remyn kuvioita ;)

Yolan kanssa kävin tekemässä Remyn ratojen välissä lämppäesteillä vähän hyppyjä, keppejä ja A:ta. Tarkoitus oli sille kertoa, että aksata voi myös tuommoisessa tilanteessa ja tarttisi myöskin hypätä rimoista yli. Ensimmäisellä radalla kierrokset nousi taas hetkessä tappiin ja heti radan alkuvaiheessa nähtiinkin riman alitus ja sinkoutuminen täysiä putkeen. Tuloksena siis HYL. Jälkimmäisellä radalla neiti jo vähän malttoi ja hyppäsi kaikki rimat yli! Tuloksena tältäkin radalta oli HYL, kun matkalta taisi jäädä hyppy tai pari väliin. Myös kepeiltä tuli virheet, mutta näitä en jäänyt nyt hinkkaamaan kun neiti teki töitä hyvin ja hypyt sujui. Päästiin siis jopa ihan maaliin asti ja siellä meillä olikin sitten bileet :D Ehkä siitä vielä aksakoira tulee <3

Huomenna ohjelmassa paimennusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti