14.5.2015

Pikku-ukko 1v :)

Nyt alkaa olla ipanan pentuvuosi takana, kun mittariin pyörähti tänään kokonaiset 1v! Onnea Yenga ja sisarukset :) Tosin pentuelämä ei vielä ole ohi, ainakaan yhdessä yössä ei mitään muutosta ole nähtävissä :D

Vuosi on ollut aika vauhdikas ja Yenga on jo päässyt tutustumaan agilityn saloihin sekä Niinun että Juhan opissa. Se tuntuu olevan aika pätevä ja siitä tulee vielä hieno agikoira. Se ei kuumu (ainakaan vielä) samalla tapaa mitä Yola, vaikka lujaa meneekin ja tykkää selvästi hommasta. Vähän se on sellainen putkiaivo, ihan niikö miehet yleensäkin? ;) Yenga on ensimmäinen kerran päässyt lampaisiinkin jo tutustumaan ja se oli aika pätevä sielläkin. Ensimmäinen kiekka meni enempi-vähempi pas* syödessä, mutta tokalla ja kolmannella fokus siirtyi jo ihan selvästi lampaisiin. Kesäkuussa jatketaan.

Yola puolestaan jäi nyt agilityn osalta tauolle ja jatketaan näitä puuhasteluja syksyllä sitten Lapin reissun jälkeen joskus. Syynä taukoon on se, että nti harmaa steriloitiin eilen. Ennen taukoa ehdittiin kuitenkin nappaamaan meidän ensimmäinen agility-sert sijoituksella 3/77 ja ajan ollessa -7,76 :) Tuomarina tällä radalla oli Anne Savioja. Itsellä oli radan jälkeen sellainen fiilis, että nojoo nolla, mutta ei mitenkään nopea sellainen. Kuitenkin se riitti kolmanteen sijaan ja vielä serti kaupan päälle. Hienoa! Nyt siis kasassa on 2 hyppy-sertiä ja 1 agility-sert. Hyppyvalion arvoon vaadittava viimeinen serti on mahdollista vastaanottaa vasta loka-marraskuulla joten sitä odotellessa. Syksyllä aloitetaan sitten seuraavien sm-kisojen nollien keruu ja samoin toisen agi-sertin.

Näihin kuviin ja tunnelmiin

On se joskus ollut pieni.. 7/2014
 
1.5.2015, melkein 1v ukko
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti