19.2.2016

Kipeitä kisailuja ja Yolalle agi-SERT

Flunssat jylläävät nyt oikein kunnolla täällä etelässä ja itsekin sain oman osani niistä. Kolmatta viikkoa on nyt päällä ja yksi antibioottikuurikin syöty, kun tulehdusarvot lähtivät nousuun ja keuhkoputkentulehduksen lääkäri arpoi syyksi. Siitä huolimatta Yolan kanssa käytiin Ojangossa kisaamassa HSKH:n kisoissa Muotkan Esan radoilla lauantaina.

Ajatus oli treenata Yolan kanssa lähtöjä, kun se niissä on nyt tupannut kisoissa varastamaan aika reippaasti. Oltiin ihan loppupuolella lähdössä ja ensimmäistä rataa katsellessa rupesin miettimään, että pitäisiköhän sittenkin tämä juosta ihan ratana, kun on niin vähän nollia tullut. Vähänhän Yola (taas) omin lupineen sieltä lähdöstä lähti matkaan, mutta katsoin sen nyt läpi sormien (hyi!). Kannatti, Yola hoiti homman kotiin ja tekaisi radalta 0-tuloksen. Siinä vaiheessa mentiin luokassa kolmanneksi, mutta lopusta vielä Jaana ja Jesse tuli ohi. Yllätys oli se, että Yolalle tuli tältä radalta toinen agi-SERT! Nyt on siis kasassa 2 hyppy- ja 2 agi-SERTiä, molemmista yksi vaille valiota :)

Sara oli ollut kameran kanssa liikenteessä ja jälkikäteen kuulin, että tämä rata oli päätynyt videollekin: https://youtu.be/T6OKizoiQ-8
Tuloksena siis 0vp, -8,76, sij. 4/53 ja agi-SERT
Muista radoista ei sitten sen enempää tarvitsekaan puhua :P

Treenien osalta Yola on ollut oman flunssan vuoksi tauolla, mutta Yenga on käynyt treenaamassa. Pari viime viikkoa enemmän back to basics -ajatuksella, mutta se on tehnyt ihan hyvää sille :) Eilen Yola pääsi valkkuryhmän treeneihin taasen mukaan ja ensimmäistä kertaa meitä koulutti Rannikon Timo. Olipahan mukavat treenit ja Yola aika pätevä, vaikka alun esteistä 1-4 ei meinannut tulla yhtikäs mitään. Persjättö oli pakko vaihtaa takaaleikkaukseksi, kun ei vaan yksin kertaisestikaan ehtinyt Yolan edelle :D Muutoin se meni nätisti ja Timo totesi sen olevan aika hyvässä balanssissa: irtoaa hyvin, lukee rataa itse, mutta kuitenkin kuuntelee hyvin ja tulee lähelle ohjauksiin.

Hyödynnettiin eilen vapaavuoroa viereisellä kentällä ja Yenga kävi tekemässä vähän kotiläksyjä siellä. Sen A-treeni alkaa tuottaa tulosta, se hienosti keksi ajatuksen pakittamisesta A:lle ja nyt jo meinaa juoksennella An yli. Vissiin keksinyt sen hienouden :P  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti