22.4.2011

Pääsiäistä / Happy Easter

PikkuRakki aka Saga
Munarikasta Pääsiäistä vaan kaikille tasapuolisesti!
Mitään ihmeellistä ei tässä viikon aikana ole tapahtunut, mutta vähän kuitenkin jotain. Sunnuntaina käytiin taas KKK:n agilitykisoissa turistiloimassa. Itse olin lupautunut talkoilemaan kisoihin ja Yola pääsi taas mukaan sinne. Tällä erää oli enempi opiskelussa autossa odottaminen ja välillä käytiin hengailemassa ja ihmettelemässä kisavilinää. Hienostihan tuo taas siellä malttoi olla ja käyttäytyä :) Sunnuntaina kävi Katja Duckyn kanssa piipahtamassa näytelmäreissulla ja kuvasatoa löytyy täältä. Duckylla ja Yolalla olisi varmasti ollut aika hyvät painit. Hampaitakin siinä Dn kanssa hilluessa oli suusta tippunut..

(c)Katja
Lindan poppoon kanssa käytiin maanantaina Olarissa metsälenkillä ja alkoi olla reitti jo vähän vetinen. Yolaa se ei haitannut, päin vastoin :D eikä itselläkään ollut ongelmaa kumpparien kanssa. Nyt Yola on viettänytkin taas pari päivää Lindan hoteissa, kun PikkuRakki aka Saga tuli hoitoon. Porukat lensivät Ranskaan kevättä ihmettelemään. Kuulema ensimmäisenä yönä neiti oli ollut hieman levoton ja herättänyt yhdeltä, neljältä ja kuudelta :D Seuraavana yönä se malttoi jo nukkua sinne kuuteen asti.


Ida puolestaan könkkää edelleen jalka paketissa. Torstaina taas seuraava reissu Skutille. Pidetään peukkuja, että kaikki on kunnossa!
Jostain syystä Ida on nyt keksinyt kaivautua sängyn alle. Viikolla sen sain kaivaa sieltä pois sänkyä siirtämällä paikoiltaan.. Ei käy tylsäksi aika näiden apinoiden kanssa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti