3.2.2012

treeniä

Talvi tuli tänne eteläänkin ja pakkanen on nyt paukkunut -20 tuntumilla. Yolaa ei toistaiseksi ole paleltanut vaan se usvattaa menemään minkä kintuistaan pääsee ja sukeltelee hankeen. Ei voi tosiaan olla pahalla tuulella itse kun katsoo harmaan sinkoiluja ja riekkumista, se nauttii niin selvästi :)

Mulle on joku ihmeen toko-kärpänen päässyt purasemaan ja harvase ilta onkin pidetty nyt olkkarissa pienet tokosulkeiset! Seuraaminen on edistynyt kummasti, se osaa jo hienosti tulla ilman apuja perusasentoon (tosin tökkää kyllä kättä vielä josko siellä olisi kuitenkin nami) ja lyhyet pätkätkin liikkeessä menee ihan kivasti. Liikkeestä maahanmenojakin on saatu tehtyä, mutta siellä maassa pysyminen on niin kovin vaikeaa vielä :D Uutena on nyt ruvettu tekemään liikkeestä seisomista. Hyvä siitä vielä tulee :) Toko-oppia ollaan menossa hakemaan Jessican luota Sipoosta sekä helmi- että maaliskuulla. Toukokuussa toivottavasti päästäisiin Tending-Riitan tokokurssille myöskin. Kesä lähestyy ja kisaikäkin alkaa olla plakkarissa ;)


Agility menee vähän niin ja näin. Toisaalta onnistumisia ja oppimista tapahtuu, mutta tuntuu että sitä mukaa jo opitut asiat unohtuvat :D Mikäpä kiire tässä toisaalta on? Juha kyllä läksytti ohjaajaa viime treeneissä aika huolella..eli ehkä se vika enemmän on siinä ohjaajassa kuin koirassa, näinhän se yleensä menee?


Idasta on tullut tallikoira ja se on ollut veljen luona Lepsämässä jo vähän pidempään lainassa. Se nauttii siellä ja tarkkailee kovin mikä hevonen milloinkin ulos kulkeutuu ja kuinka monta lantakärryä menee ulos ja kuinka monta puhdasta turvekottarillista tilalle sisälle :) Pakkanenkaan ei ole juuri haitannut, se on harvinaisen fiksu ja osaa mennä talliin lämmittelemään kun tulee kylmä.

* * * * * 

So we finally got real winter in South Finland also. We have had -20 degrees frost lately and it's snowing right now. We have about 50cm snow now. Yola enjoys much and I can't be in bad mood watching her play and diving in snow :)

I have inspired of obedience and we have had training session almost everyday in my living room lately :D Some progression had happened and she is so nice to work with. Agility isn't going so well but I think problem is that girl with two legs, not the dog ;)

Ida is staying with my brother and spending lots of time in stables few hours in a day. If she gets cold, she is quite wise and goes inside to warm up. The knee has worked well, no problems with that. I think it would be better for Ida to stay in Klaukkala. With Yola she is running like a hmm.. lunatic ;) and by herself staying much calmer..

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti