29.4.2012

agiliitoa

Vaihteeksi taas treenaamassa agiliitoa Niinulla omatoimisesti. Jatkettiin siitä mihin perjantain treeneissä jäätiin. Niinu oli kyhännyt aika hankalahkon alun rataan ja päästiinkin Yolan kanssa kokonaista 4. esteelle asti :D Vieressä kuvaa alusta, 1. este siis kuvan alalaidassa oleva hyppy, 2. vasemmalla oleva hyppy, 3. oikealla hyppy, 4. vasen hyppy, 5. oikea hyppy ja 6. putken vasen suu. Tarkoitus oli tehdä 2. hypylle joko ihmisnuoli tai vaihtoehtoisesti valssi ja 3. hyppyä ennen vekkaus, takaaleikkaus 4. hypylle ja samoin 5. hypylle. 
 
Tänään onnistui jo paremmin ja valssin ajoitus oli huomattavasti parempi, joka helpotti vekkausta ja sitä myöten myös takaaleikkausta 4. hypylle. 5. hypyn takaaleikkauskin onnistui, kunhan vaan itse muisti myös sitä omaa kroppaa kääntää sinne hypylle päin, eikä vaan kädellä huiskia sinne suuntaan :P 

Keppitreeniä tehtiin myöskin ja sekin näyttää oikein hyvältä! Yola pujotteli kepit ensimmäistä kertaa täysin ilman verkkoja! Ihan mielettömän hyvin se kiinnitti huomion koko ajan edessä olevaan palkkaan eikä siihen mitä itse räpelsin rinnalla tai takana tai missä milloinkin. Kertaalleen se haki itse kujaan pujottelemaan ilman minkäänlaista ohjausta ja täysin oikeaan väliin. Ihan loistavaa!

Tokoa vähän tehtiin myöskin jäävien muodossa ja muutaman kerran ruutua vielä loppuun. Hienosti haki ruudun ja jäi odottamaan sinne palkkaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti