14.11.2012

Aksaa ja vähän tokoa taas :D

Viikonloppuna käytiin kisaamassa Ojangossa Jalosen Karin tuomaroimilla radoilla. I-Hahin kisoissa oli tarjolla 2 agirataa. Tällä kertaa oltiin tekemässä Yolan kanssa samaa rataa :D Ensimmäisellä radalla käänsin kaarteessa katseen inan liian aikasin Yolasta pois ja rupesin itse hätiköimään seuraavaa hyppyä ja kepeille vientiä. Selän takaa kuuluikin siis *räps* ja rima alas. Loppu puolella rataa oli pussi ja suora putki suoralla linjalla, josta seuraavaksi oli hyppy. Arvatenkaan en ollut ihan ajoissa hypyllä ja siinä tuli pieni tökki. Ihan jees rata kuitenkin :) 
Tuloksena 5vp, -12,50 sij. 5./21. Tehtiin Yolan kanssa radalle toiseksi nopein aika etenemän ollessa 4,38m/s.

Toinen rata alkoi muutamalla hypyllä, joilta jatkettiin pussiin ja suoraan putkeen, jonka jälkeen muuri. Lähdin itse aivan liian myöhään liikkeelle 3. hypyltä joten olin auttamattomasti myöhässä, jälleen kerran. Yola teki pienen kierroksen siis ennen muuria ja meinasipa vielä karata muurin takana odottavaan putkeen. Tästä siis kielto ja 5vp. Muutoin rata oli oikeinkin hyvä ja kontaktit hyvät. Kepeille vienti aika loistava (An jälkeen valssilla puolen vaihto keppejä ennen), Yola hakee kepit nyt tosi kivasti, kunhan vaan annan sen tehdä työt. Lopussa taas itse vähän hätiköin ja sieltä tuli rima alas. Tuloksena siis 10vp, -9,56 sij. 4./21. Tälle radalle tehtiin muuria edeltävästä seikkailusta huolimatta nopein aika etenemällä 4,01m/s.

Loppuviikonlopusta vietettiinkin Orimattilassa ja Yola sai leikkiä pers*kärpästä Sagan kustannuksella. Orimattilassa oli vielä vähän lunta joten mikäs sen mukavampaa. Sagan kanssa Yolalla menee edelleen mukavasti, kovasti se seurailee Sagan liikkeitä ja kyselee jatkuvasti, että mitä sä teet? mihin sä meet? mikä tässä haisee kun haistelet sitä? mihin sä nyt oot menossa? :D Saga puolestaan on vähän vaivautunut ja yrittää kertoa, että ei nyt joka askelta tartteis seurata

Alkuviikosta oli ohjelmassa Juhan treenit, joissa oli Jouni tuuraamassa ja tiistaina Niinun treenit. Molemmat treenit meni oikein kivasti. Yola pystyy kokoomaan tosi hyvin, jos vaan itse muistan ohjata kunnolla. Muutoin meinaa mennä vaan tsiljoonaa ja räiskiä vähän sinne päin. Voipi ruveta vaatimaan Yolalta enemmän ja tekemään kunnolla töitä. Tosin näissä täytyy myös sitten muistaa ihan itse ohjata kunnolla se esteelle ;)

Tokon saralla jatketaan noudon työstämistä ja kaukoja. Niissä sitä työtä riittääkin...     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti