3.11.2012

Tuskailua..

Alkuviikon osalta agitreenit meni oikein kivasti ja lopun viikosta itse vietin Aulangolla opiskelemassa luottamusmies-juttuja. Yola nautti lomastaan Lindan luona :) Pieni harmaa oli kuuleman mukaan käyttäytynyt oikein kivasti ja nukkunutkin aamusta nätisti. Perjantaina painelimme Lindalta suoraan tokotreeneihin Ojankoon ja ne ei enää mennytkään niin kivasti..

Ohjelmassa oli häiriötreenit ja Sanna oli levitellyt kentän täyteen kaiken maailman leluja ja palloja ja noutokapuloita jne :D Yola oli vähän omissa maailmoissaan, mutta häiriöstä huolimatta suoriutui ihan ok hommista. Tehtiin siis häiriöseuraamista niin, että lelut on siellä pitkin poikin ja Sanna vielä niitä heitteli ja itsekin hillui lähistöllä namipussin ja ruokakupin kanssa. Kontaktia häiriöitiin myöskin, samoin luoksetuloja ja lisäksi vielä seuraamista äänekkään ja niskaan hengittävän liikkurin kanssa :D Yola oli vähän sillä tuulella, että se reagoi kaikkeen häiriöön, mutta pysyi kuitenkin mukana ja palautti kontaktin kivasti. Luoksetulossa se hieman ihmetteli jotta mikä juttu tämä oikein on, muttei lähtenyt Sannan luokse. Lisäksi tehtiin paikkamakuu häirittynä ja Yola kesti sen ihan todella hienosti! :) Lelujen seasta se bongaili noutokapuloita ja niitä napsi matkaansa vähän väliä ja meinasi käydä oman lelunsakin vaihtamassa niihin..

Tänään käytiin RimAn agikisoissa sikailemassa pari HYLlyä. Yola ei käynyt mitenkään erityisen kuumana, mutta radalla sillä oli kyllä täysin omat kuviot eikä yhtään lukenut ohjauksia. En tiedä yhtään mistä nyt tällä erää tuulee, voiko loppuvkon hoito vaikuttaa? Toivottavasti huomenna ollaan paremmin tekemässä yhdessä sitä rataa ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti