1.5.2013

Tokokoe @Janakkala

Kolmas kerta toden sanoo :) Käytiin siis Janakkalassa Vapun kunniaksi tokoilemassa avointa luokkaa. Kokeen oli tuomaroimassa Riikka Pulliainen. Hieman sattui kommelluksiakin omalle vuorolle, kun Yola liikkeiden välissä 'palkatessa' pomppasi omiin silmälaseihini ja niistäpä tipahtikin tökkäisyn seurauksena linssi :D Piti tehdä viimeiset kaksi liikettä (kaukot & hyppy) ilman rillejä.. Onneksi ei tarvinnut vielä kaukoissa nähdä vaihtoja, ainoastaan sen että milloin liike vaihtui. Ei nimittäin itselläni olisi ollut mitään hajua vaihdoista :P Hyppy sentään oli sen verran iso, että sen kykeni paikantamaan kentältä.

Pienestä äksidentistä huolimatta Yola oli ihan super ja saatiin kuin saatiinkin se 1-tulos, vaikka luoksetulo menikin nollille. Luokassa oli ainoastaan kolme osanottajaa ja meille sattui ainoa 1.tulos.
Tässä liikkeiden pisteet ja omat ajatukset:

  • PAIKKAMAKUU sujui varsin kivasti. Näin piilon oven raosta koko ajan Yolan joten tiedän mitä se tällä kertaa siellä touhusi. Eipä se mitään erikoista, kertaalleen haisteli maata. Alun maahan meno oli ollut hieman hidas tuomarin mielestä ja itse huomasin sen, että neiti pakitti maahan menossa taakse päin.
  • SEURAAMINEN on ollut viime aikoina hieman hankalaa ja pieni pelko olikin per*ssä, että mitä tästä tulee. Yolan seuraaminen oli taas tuttua tiivistä (eli tunnen kokoajan sen jalan vieressä), käännökset sujui ja perusasennot ok. Viimeinen perusasento jäi pikkaisen väljäksi.
  • JÄÄVIEN MAAHAN menossa Yola jäi jotenkin ihan hassusti vähän mutkalle, mutta pysyi tässä asennossa loppuun asti. Ei muuta kommentoitavaa :) 10
  • LUOKSETULOssa Yola teki saman mitä pääsiäisenä Ojangossa. Eli lähti tosi kivasti tulemaan, mutta ennakoi aivan hirvittävästi pysähdystä ja teki sen jo muutaman metrin päähän lähdöstä. En meinannut millään saada sitä uudelleen liikkeelle. Lisäksi teki lopun suoraan sivulle, kun on tehty sitä eteen tähän asti. Ehkä tosiaan tätä nyt ruvetaan vähän muuttamaan.. 0
  • JÄÄVIEN SEISOMISESTA ei kommentoitavaa.
  • NOUTO oli ihan suht ok. Lähti kapulalle hyvin ensimmäisestä käskystä vauhdilla, mutta palautti ravaten. Perusasento hyvä lopussa eikä tällä kertaa tiputettu kapulaa. 8
  • KAUKOistakaan ei kommentoitavaa paitsi että hyvin meni. 10
  • HYPPY meinasi olla vähän jännä juttu, huh! Yola lähti hyppyyn hyvin ja istui heti käskystä. Tämän jälkeen vähän katseli yleisöön ja meinasi jäädä istuskelemaan hypyn taakse, vaikka kutsuin sen sieltä takaisinkin jo. Onneksi tuli kuitenkin eikä tarvinnut antaa lisäkäskyä.
  • KOKONAISVAIKUTELMAan tuomari kommentoi, että tykkäsi kovasti meidän tekemisestä. 10
Yolan sisko Nari
      
Siispä 161,5/200p AVO1 sij. 1/3. Viimeksi Janakkalassa 1-tulos jäi pisteen päähän, kun hyppy nollattiin. Kiitokset Jankk:lle järjestylyistä, siellä on aina kiva kisata oli kyseessä agi tai toko. Lisäksi Riikka oli tosi mukava tuomari :) Lisäksi tavattiin vielä Yolan sisko, Nari, sekä Missu miehensä kanssa. Oli siis oikein mukava reissu Janakkalaan :)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti