8.1.2015

Kevättä kohti?

Joulu ja uusi vuosi meni jo ja nyt nokka kohti kevättä. Tosin saisi ensin tulla vähän talven tapaista tänne eteläänkin..

Joulua ennen käytiin äitin kanssa Berliinissä pidennetty viikonloppu ihmettelemässä joulutoreja ja vähän shoppailemassakin. Oli ihan hauska reissu, vaikka itsellä vähän flunssan poikaista meinasikin iskeä päälle. Pyörittiin torien lisäksi pari kirkkoa läpi ja erinäisiä kauppoja :) 

Jouluna oltiin pari viikkoa koirien kanssa Orimattilassa lomailemassa. Jouluaattona saatiin sinne ~20cm lunta joten koiratkin pääsi nauttimaan lumesta. Lomalla ei tehty yhtikäs mitään ulkoilun, lepäilyn ja syömisen lisäksi :D


Yengasta kuoriutui aikamoinen poseeraaja, mutta Yola on vähän tylsistynyt keimailemaan kameralle, joten siitä ei nyt tällä(kään) erää kovin kaksisia kuvia aikaiseksi tullut.
Uusi vuosi oli ihmeellinen, Orimattilassa ei nimittäin kuulunut ensimmäistäkään rakettia ennen aattoiltaa :o Jostain syystä Yola reagoi nyt tosi voimakkaasti raketteihin, liekö syynä vieraampi paikka ja rakettien äänien/valojen äkillinen alkaminen? Tiedä sitä.. Pentu puolestaan ei ollut milläsäkään, ulos olisi pitänyt päästä vähän väliä kyllä ihmettelemään.





Tällä viikolla päästiin takaisin treeneihinkin pitkän tauon jälkeen. Juhan treenit jätettiin vielä väliin ja suuntasin itse Satulinnaan tanssimaan. Tiistaina oltiin Niinulla treenailemassa ja Yenga pääsi radalle. Se oli varsin pätevä pikku-ukko, ruvettiin opettelemaan vähän takaaleikkauksia sen kanssa. Vauhtia sillä piisaa jo ihan hirvittävästi, mutta (ainakin toistaiseksi) kääntyy vielä ihan tosi näppärästi. Lähdössäkin osaa jo odottaa aika kivasti ilman, että kukaan pitää kiinni :) Eilen puolestaan Yolan kanssa oltiin tehistelemässä tokoa ja sekin meni ihan suht kivasti. 



Ps. Yengasta on tullut aika komea ukkeli!

 







 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti