3.10.2016

Yolan kanssa kisaamassa / At trial with Yola

Pitkästä aikaa oli Yolan vuoro kirmata kisakentille ja sunnuntaina aamulla otimmekin suunnaksi jälleen Kirkkonummen. Olipa muuten ollut edellinen yö kylmä, auton lasit sai raaputtaa jäästä! Perilläkin lämmintä oli vain +1 aste, mutta onneksi päivän mittaan aurinko alkoi kivasti lämmittämään.

Tuomariksi kisoissa makseilla oli Henri Luomala ja olenkin aina tykännyt Henrin radoista eikä tämäkään kerta tehnyt poikkeusta. Ensimmäinen rata oli pelkkää takaakiertoa, toinen vähän vähemmän takaakiertoa ja hyppärille sitten saatiinkin vääntää valsseja oikein urakalla.

Vähän oli jännitystä itsellä havaittavissa sen suhteen, kun Yola oli kisannut edellisen kerran kesäkuulla jotta mitenhän pahasti lähtee mopo keulimaan. Yola kuitenkin yllätti positiivisesti ja oli kaikilla 3 radalla tasainen treeni-itsensä! Ihan kummastelin tätä uutta kisa-Yolaa ja odotin kaikkia ratoja ennen, että nyt se varmaan lähtee, mutta ei.. Se pysyi lähdöt, teki molemmilla agiradoilla tosi hyvät kontaktit ja ennen kaikkea oli hanskassa :) Hyvä Yola! <3 

Kaikki radat päätyi loppujen lopuksi hyllyyn, ensimmäinen rata jo 3. esteelle, toisella tippui rima aika alussa ja lopulta 16 esteen paikkeilla tuli hyppy väärään suuntaan ja hyppärillä Yola lähti 5 hypyn jälkeen kauas putkeen, kun olisi pitänyt suunnistaa keppejä kohti. Tällä hyppärillä oli itsellä kyllä alun esteet ihan hukassa ja oma sijoittuminen suoraan sanottuna ihan perseestä :D Loppujen lopuksi olen kuitenkin varsin tyytyväinen kisojen saldoon, vaikkei tuloksia sieltä napsittukaan :)

Täytyykin tutkailla kisakalenteria taas sillä silmällä eteen päin Yolankin kanssa :)


* * * * * * *

Yesterday we were trialing at agility with Yola. She has had little break again and we have had last trial in June. I was little bit worried how she behaves because before she has been so difficult and in high mood. This time she did really really well and worked really nicely with me :)

No results this time, little mistakes here and there, but I really don't mind. It was so great to trial together with her. She did all contacts nicely and we were doing same course together. Maybe she is now old enough and starts to be calmer? At least I hope so, maybe next trial is something very different again :D

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti