24.9.2016

Yenkkis kisaamassa :)

Yenga jatkoi kisauraansa tänään Kirkkonummen Kennelkerhon kisoissa, joissa tuomarina oli Tomas Berglund. Osallistujia ei ollut kovin paljoa, joten kisat menivät aika näpsäkästi läpi. Samalla sai katsella myös vähän näitä minien ja medienkin ratoja, ihan hauskaa vaihtelua.

Ensimmäisellä rata oli ykkösten radaksi mielestäni aika haastava. Alussa tultiin suoraan hyppy-rengas ja kolmannelle esteelle olisi pitänyt vääntää pakkovalssia/takaakiertopäällejuoksua, josta matka jatkui sitten keinulle. Vähän oli inhottava lähestyminen myös puomille, samoin loppusuoralla oli vähän inhottavaa linjaa ennen Alle tuloa. Toinen rata oli linjoiltaan paljon mukavampi, mutta ansaesteitä oli tyrkyllä tällä radalla. Samoin keppien jälkeen oli makseille hieman haastavahko linja hypyillä 4-5-6 joilta matka jatkui putkeen. Hyppärillä oli aikamoinen vauhtisuora heti alussa ja sitten taas ansaesteitä. Ihan tehtävissä olevia nämä 2 jälkimmäistä oli.

Yenga höyrysi ensimmäisellä radalla aika tavalla joten tämän osalta meidän suunnitelmana olikin hyllyn myötä treenata kontakteja ja nehän toimi hienosti. Toinen rata oli jo paljon parempi, vähän mahtui ylimääräisiä mutkia matkaan, mutta Yenga tempaisi siitä kuitenkin 0vp, -20,03 ja voiton! Hyppäri sujui ihan tosi hienosti sekin ja nollaa tehtiin tällä radalla, harmi vaan että matkalle mahtui yksi ylimääräinen hyppy, mikä ei tuomarin mielestä kuulunut rataan :D Nyt meillä on siis 2 nollaa kasassa agiradoilta ja yhtä puuttuisi noususta kakkosiin.

Jännä vaan, että Yengan kanssa en ole pitänyt mitään kiirettä nollien kanssa. Ajatus on ollut vaan hakea sille kisakokemusta ja rutiinia, mutta nyt onkin jo 4 kisojen jälkeen 2 nollaa kasassa. Yolan kanssa toivoin nopeata nousua kakkosiin, kun ykkösten radat eivät sille sopineet yhtään. Sen kanssa startteja ykkösissä tulikin 70+ :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti